Литва – Естония, прогноза

Литва и Естония излизат един срещу друг в мач от Група Е на квалификациите за участие в Евро 2016, Франция. Двубоя е този четвъртък от 21:45 часа.

Литва и Естония се състезават в една от най-интересните групи от квалификациите. В Група Е сред тях се състезават Англия, Швейцария, Словения и Сан Марино. Преди този кръг с по три точки са Англия, Литва и Естония, а Словения, Швейцария и Сан Марино са съответно без точки в актива си.

Литва имаше лесен съперник в първия кръг и успя да победи Сан Марино като гости с 0-2. С тази победа над Сан Марино, Литва прекъснаха негативната си серия от три поредни неуспеха далеч от дома. Литва остават без услугите на Сиргедас и Спалвис.

Естония срещнаха в първия кръг Словения като домакини. След един червен картон за Словения и гол в самия край на мача „естонците“ успяха да стигнат до победата и така се нареждат сред първите три отбора в групата. Като гости Естония се представят доста слабо и твърде рядко успяват да отбележат гол далеч от дома. Сега са в оптимален състав, без нито един контузен или наказан футболист. Букемейкърите им дават сравнително реален коефициент от 3,40 за тяхната победа.

Литва и Естония са се срещали общо 45 пъти, като резултата от тези мачове е почти равностоен – 19 победи за Литва, срещу 18 за Естония и осем ремита. Очаквам равностоен мач, изхода от който няма да излъчи победител.

Прогноза Литва – Естония: Х @ 3,30 коефициент в Efbet

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleМакедония – Люксембург, квалификации
Next articleМогат ли Сан Марино да изненадат Англия
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!