Прогноза: Локомотив Пловдив – Черно Море

Локомотив Пловдив приема Черно Море в интересен мач от 17-тия кръг в родната А група. Двата отбора са съседи в класирането с равен брой точки (21), като единствено Черно Море е с по-добра голова разлика и се намира на едно място пред тях.

За предстоящия мач се очертават сериозни проблеми пред Христо Колев – старши треньора на пловдивчани, който няма да може да разчита на значителен брой от титулярните си играчи.

Аут със сигурност остават Емил Гъргоров и Димо Бакалов, Пламен Крумов изтърпява наказание, Сашо Тунчев и Кирил Котев продължават да са контузени, заедно с Николай Димитров-Ноко, който пък бе опериран. При това положение, Колев ще трябва доста да експериментира, тъй като трудно ще намери заместници на изброените.

Въпреки всичко, впечатление прави коефициента за победа на Ломомотив в големите букмейкърски къщи в рамките на 2.10 – 2.30, срещу 3.20 – 3.30 коефициент за гостите от Варна. Преди близо два месеца Локо Пловдив и Черно Море изиграха един кръг във Варна, където победител бяха „моряците“.

В състава на Черно Море няма сериозни проблеми. Отбора тренира усърдно, дори и при проливните дъждове в морския град, като на линия са всички основни играчи. Марк Клок и Марчин Буркхардт също участваха в заниманията, но не е ясно дали Никола Спасов ще рискува с тях или ще ги остави резерви.

„Моряците“ имат нелека програма, като в следващите две седмици ще трябва да се изправят последователно срещу Литекс, Лудогорец, Славия, Левски и т.н., което означава, че Спасов трябва да се опита много добре да балансира със състава си, за да може във всеки един момент отбора му да е боеспособен.

Последния път резултата след 90 минути бе над 2,5 гола, но тази събота, най-вероятно двата отбора няма да си отбележат доста голове, като дори очакваме нулево равенство.

Прогноза Локомотив Пловдив – Черно Море: Под 2,5 гола @ 1.70 коефициент

Начало: 28 ноември 2015г, 14:00 часа, стадион Лаута, Пловдив