bet365

В мач от първия кръг на турнира Трофей Джонстънс Пейнт, отбора на Олдъм посреща Брадфорд. Двубоя е от 21:30 часа на 02 септември 2014 година.

Олдъм и Брадфорд се състезават първа лига на Англия. И двата отбора нямат сериозни амбиции към спечелване на този турнир, тъй като силите им са насочени предимно към вътрешното първенство. От началото на новия сезон Олдъм не показва добра игра, докато съперника им Брадфорд се движи много добре.

Олдъм записват поредица от неуспехи, като за изминалите пет кръга от старта на сезона успяха да запишат само една победа, която реализираха при последния им мач – гостуване на Донкастър 0-2. След тази победа Олдъм успяха да заемат едва 17-та позиция – крайно незадоволително представяне от тяхна страна. Все пак този първи успех от новия сезон може да се окаже ключов и Олдъм да бъдат вдъхновени за първа победа като домакини.

Брадфорд са в прекрасна форма. Отбора загуби само една от изминаите пет срещи в Лига 1 и заемат съответно пето място във временното класиране Последния им мач, подобно на Олдъм бе гостуване, което спечелиха с 0-2. Брадфорд оправдава очакванията, че ще се бори здраво за промоция и към този момент се справят отлично. Очакват ги две поредни домакински срещи, който според мен ще гледат да спечелят на всяка цена и вероятно ще оставят силите си за уикенда.

Статистически Брадфорд и Олдъм са се срещали точно 27 пъти, като доминираш в победите е отбора на Олдъм с 16 победи срещу само 4 в полза на Брадфорд.

Статистиката тук не е решаваща, но погледа на гостите в момента е насочен само към шампионата и едва ли ще се хвърлят за трите точки. Очаква се и да не бъдат с всички титуляри, затова най-вероятно победител в мача ще е Олдъм.

Олдъм – Брадфорд: прогноза 1 @ 2,50 Бет365

Bet365 Logo
Отговорна игра +18 | Важат правила и условия