Спартак Търнава – Легия Варшава

Ще сътвори ли полският тим чудо насред Търнава?

СПАРТАК ТЪРНАВА – ЛЕГИЯ ВАРШАВА
Шампионска лига, 2-ри пред. кръг
Вторник, 31 юли 2018 г., 21:30 ч.
Залози на живо в Bet365

Колко от вас са прогнозирали подобна развръзка в тази двойка от втория предварителен кръг на Шампионска лига?! Получи се странен резултат в първата среща, който ни оставя в пълно неведение преди реванша. Надяваме се, че на “Антон Малатински” отново ще наблюдаваме вълнуващ двубой, в който всичко може да се случи.

Словашкият шампион продължава добрата серия от предходния сезон, въпреки че смени своя треньор. Нестор Ел Маестро остави изграден и окомплектован състав на своя заместник Мирослав Кархан. Спартак вече има пет мача зад гърба си през този сезон, като спечели три от тях. Забелязва се както положителна, така и отрицателна черта в играта на тима. В защита Спартак се справя блестящо, като има само 2 допуснати гола, но атаката изглежда проблемна. Въпреки че не успя да се разпише само в една среща, отборът от Търнава остави много въпросителни относно представянето си в предни позиции.

Двубоят с Легия изглежда удобен за Спартак, тъй като не се нуждаят от голове и ще могат да разгърнат целия си потенциал в отбрана. Поляци ще търсят ранно попадение, така че може да очакваме открит футбол още със самото начало на срещата. Легия не е в най-добра спортна форма, но името и класата са изцяло в тяхна полза.

Ако трябва да бъдем честни, прогнозирахме успех за Легия в тази двойка, но сега ситуацията е коренно променена. По-логичният избор е да се търсят голове. Bet365 ни дава перфектен коефициент, отговарящ на нашия анализ. Ще заложим на голове в двете врати. Време е Спартак Търнава да допусне попадение на свой терен през този сезон, но от друга страна защитата на Легия ще бъде оголена, което е предпоставка за гол и в тяхната врата.

Прогноза Спартак Търнава – Легия Варшава: И двата отбора да отбележат гол – ДА @ 1.90 коеф. в Bet365*

Вземи до 100 лв бонус от bet365!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 09:00 ч. на 31.07.18 и подлежи на промяна