Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Стандарт Лиеж – Съркъл Брюж

Стандарт Лиеж – Съркъл Брюж: Преди месец Стандарт Лиеж направи едно знаково и страшно ключово решение за развитието си. Тимът развърза кесията като си позволи да прибегне до услугите на един от топ-треньорите в цяла Белгия – Мишел Прьодом, който е и сред най-скъпоплатените. Последното в никакъв случай не се оказа пречка за тима, който от дълго време се оглеждаше за толкова силен наставник и най-накрая го откри.

Прьодом превърна местния Брюж в един истински хегемон, който стигна до редица успехи през последните години и многократно участваше в квалификациите на ШЛ. Постигне ли същото и в Стандарт Лиеж, той ще бъде носен на ръце от многобройните фенове на тима, зажаднели да видят своите обратно редом до големите в Европа.

Стандарт имаше много тежък жребий в ШЛ, отредил съперничество с холандския хегемон Аякс. Повече от час домакините сякаш все още не знаеха, че са на терена в толкова важен за тях двубой, но там някъде точно треньорът Мишел Прьодом ги събуди, за да ги върне в правилния път. Изпратили геройски последни 20 минути те съхраниха някакви малки шансове за класиране, които минават през почти задължителна победа в Холандия (или 2:2 и продължения, или 3:3 и по-високо голово реми).

Стандарт има един топ-голмайстор в лицето на Орландо Са. В тима беше привлечен и Дуйе Чоп, който като нищо може дори да стартира срещу Съркъл Брюж. Най-голямата звезда обаче си остава Меди-Карсела Гонзалес, като точно той реанимира своите при изоставането от Аякс. Наскоро пристигналият от Малага Максим Лестиен е единственият травмиран за домакините, така че в общ план те ще имат на разположение всичките си най-силни футболисти.

Въпреки, че постави едно прилично начало на сезона и взе 4 точки от 6 възможни в първите два кръга, тимът на Съркъл Брюж изобщо не е сред най-силните в лигата. Той е покъртителен гост, като няма победа във визита на Стандарт Лиеж в цялата история на футбола, като в това число влизат и някои разгромни поражения със 7:0 и 7:1. До толкова голямо числово изражение няма да се стигне, но като нищо и този път сумарният брой голове ще надвиши два.

Прогноза: Над 2,5 гола
Bet365 предлага: 1.66 коеф.* + БОНУС
Вземи до 100 лв бонус от bet365!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 10:30 ч. на 11.08.18 и подлежи на промяна