Страсбург – Лил (13 авг 17, 16:00) Лига 1 – Франция

Лига 1, Франция
Страсбург Страсбург
13 авг
Лил Лил
16:00
Прогноза: Гол/Гол

Тимът на Страсбург беше част от елита на френския футбол преди десетилетие. Онзи тим обаче изпадна в много тежко финансово положение и застигнат от кризата, на практика беше фалиран, за да се стигне до започване от аматьорските дивизии.

В крайна сметка в настоящия си вид отборът е финансово обезпечен и по всяка вероятност дори ще запази мястото си в елита. Поражението от Лион с 4:0 в първия кръг нанася голям удар по самочувствието на новака, но още в идния случай играта му ще е много по-добра.

Лил на Биелса размаза Нант в рамките на едно полувреме, за да стигне до първата си победа. Характерните за южноамериканския треньор подходи бяха пренесени и в новия му отбор, като подобрението в представянето на „кучетата“ не закъсня. И срещу Страсбург те ще са много офанзивно ориентирани, като и този път головете ще изобилстват.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleКомбо залог еврофутбол прогнози за днес – 13 авг 2017
Next articleТенис прогнози акумулатор залог за днес (13 авг 2017)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!