Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Нюкaсъл – Тотнъм

Още е първият кръг на Премиършип и въпреки това изненадите няма да закъснеят.

Нюкасъл срещу Тотнъм: „Свраките“ изживяха един от най-силните си сезони през последната година под ръководството на Рафаел Бенитес и това ги кара да гледат с още по-големи надежди към задаващия се.

„Сейнт Джемсис Парк“ (който преди няколко сезона промени името си поради наличието на много солиден спонсорски договор) е виждал какви ли не резултати и какви ли не развръзки. Местният тим е един от най-симпатичните в лигата и макар да не разполага нито с най-блестящите футболисти, нито с най-големия бюджет, от време на време има склонността да прави бомбастични резултати.

Проведената подготовка за новия сезон беше на ниво, а тактически гений като Бенитес знае как да се противопостави дори на най-блестящите индивидуалности. Някои от тях са налични за Почетино в Тотнъм, така че е крайно любопитно какво ще се случи.

„Шпорите“ потеглят с голяма кошница и върхови амбиции във всяка от надпреварите в които участват. Изтощението и липсата на достатъчно голяма почивка за водещите им футболисти ще се превърне в много голяма спънка за тях по поемането в желаната посока. За първи път от много години насам те имаха толкова много представители в английския национален тим (и то сред титулярите), като това наложи на въпросните да се отпусне допълнително време за възстановяване. Пропуснали подготовката с останалите от тима, националите все още няма да са в час и това ще доведе до грандиозен на пръв прочит провал на вече назовавания като „Спортс Дайрект Арена“ стадион.

Това е мигът на Бенитес и неговите футболисти, които ще очароват с изявите си в първите за сезона 90 минути.

Прогноза: Нюкасъл или Равен
Bet365 предлага: 1.80 коеф.* + БОНУС
Вземи до 100 лв бонус от bet365!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 10:00 ч. на 11.08.18 и подлежи на промяна