РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Саутхямптън срещу Бърнли: „Светците“ поставиха началото на един нов период в развитието си с избора на Марк Хюз за техен треньор. Дългогодишният предводител на „грънчарите“ от Стоук Сити така и не успя да спаси тима си, като през втората част се стигна до взаимна раздяла и още там някъде с тази грандиозна грешка и освобождаването му, от ръководството запратиха своя тим към изпадането.

Хюз е един от най-утвърдените треньори в елита на Англия и привличането му в Саутхямптън несъмнено е голяма придобивка. Нагласите са, че още в първия кръг той ще стигне и до първата си победа, но това не е толкова сигурно, тъй като насреща е един много корав съперник.

Бърнли щеше да е къде, къде по-заплашителен ако имаше на разположение пълната палитра от футболисти. Големият брой контузени сред които Дефур, Видра, Поуп, Ууд, Хийтън и Брейди води до страшно много главоболия за Дайш, който ще прави известни прекроявания на състава си. Все пак някой измежду последните трима може и да се окаже на разположение при преминаване на късния фитнестест. На вратата ще застане наскоро привлеченият Джо Харт, който в никакъв случай нямаше да е част от тима ако Поуп не се беше контузил в първата среща с Абърдийн от ЛЕ.

Бърнли продължава да се радва на стабилност в отбрана, която ще бъде нагледно демонстрирана и срещу Саутхямптън. „Светците“ така и няма да приключат с несполуките си в нападение, които се превърнаха в пословични за тях през последните два сезона, през които имаха един-единствен стрелец, който регулярно реализираше, но и регулярно се контузваше. Става на въпрос за Чарли Остин, който понастоящем е здрав, а останалите двама на тази позиция – Маноло Габиадини и Шейн Лонг се отчитаха изключително рядко.

Прогноза: Под 2,5 гола
Bet365 предлага: 1.57 коеф.* + БОНУС
Вземи до 100 лв бонус от bet365!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 14:00 ч. на 10.08.18 и подлежи на промяна