9.1 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Гол/Гол комбо залог за днес, мачовете от Лига Европа

Бешикташ – Олимпиакос
Прогноза: гол/гол @ 2.05

Нагласите са за много прибрани действия и от двата тима, които да доведат до липсата на голове. Това бързо ще бъде оправдано, като още от първите минути ще си личат действията на два вечни съперника да демонстрират превъзходство и най-важното – да излязат напред в резултата. Падне ли гол в самото начало на мача, сблъсъкът ще има всичко необходимо, за да се превърне в истинско бижу. Олимпиакос губи все по-често и единственият изход от кризата е записването на победа срещу Бешикташ. Гърците въобще няма да са толкова посредствени, колкото им отреждат предвижданията. Действията им ще бъдат възнаградени с вкарването на гол. Неспособността им да запазят вратата си без инкасиран такъв може да ги провали.

Генк – Гент
Прогноза: гол/гол @ 1.53

Коефициентите придобиха малко по-различен вид след края на първия двубой, развил се тотално против очакванията. От двата лагера свалиха всякакви бариери, за да дадат поле за изява на нападателите си, които на свой ред го използваха. Тези на Генк бяха по-зашеметяващи и нанизаха цели 5 гола в противниковата врата, за да донесат класирането на отбора си. Гент се нуждае от някаква извънземна сила, за да се върне от това изоставане и да стигне до класиране. Освободени и от последната капка напрежение, този път гостите ще бъдат много по-добре изглеждащи и отново ще намерят път към реализирането на гол във вратата на Генк.

Рома – Лион
Прогноза: гол/гол @ 1.40

И последната прогноза за деня е за голов избор. Все по-сериозен е шансът и двата тима да пронижат противниковата мрежа. В офанзивните им линии има футболисти не просто от висока класа, а от световна такава. Джеко за домакините и Лаказет за гостите, какво друго може да се предвижда в такъв случай от започването на дъжд от голове броени минути след първия съдийски сигнал. Рома няма да си позволи да действа пасивно в първите минути и ще предприеме „ва-банк“ нагласа. Това е единственият път към съхранение на възможността за класиране. Лион няма да изпада в отбранителен режим, а на своя глава отново ще матира Счензни.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации