Раймер се класира за финалната маса в ХПТ Ню Мексико

Грек РаймерШампионът от основното събитие от Световните Покер Серии (WSOP) за 2004 година Грег Раймер е лидер по брой чипове преди началото на финалната маса в Хартланд  DПокер Тур (ХПТ), който се провежда в Ню Мексико.

Макар Раймер да не е печелил титла от голям покер турнир вече повече от 10 години, той си остава един от най-популярните професионалисти на покер масата.

Финалистът в ХПТ Ню Мексико успя да спечели 600 хиляди в чипове, които му осигуриха лидерското място на финалната маса и възможността да си върне старата слава.

След доброто си представяне през днешния ден, играчът благодари на своите фенове за силната подкрепа и изрази своите надежди за добро представяне и първа титла от този Тексас Холдем покер турнир.

Раймер сподели в социалната мрежа „Twitter”:

„Благодаря на всички вас за добрите думи и окуражаването по време на играта. Обещавам да дам всичко от себе си на финала утре и възнамерявам да спечеля моята първа ХПТ титла.”

Освен Раймер на финалната маса в Ню Порт ще седнат още Алън Хийтън, Робърт Кроуфорд, Стивън Карутас, Бенджи Беневидес и Скот Доутри.

ХПТ тура в Ню Мексико се радва на изключителна популярност, след като събра най-голям награден фонд в покер историята на града, като наградата за първо място надминава 71 хиляди щатски долара.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЦСКА Москва – Зенит (04.08.2012)
Next article10-те най-големи онлайн покер печалби за изминалата седмица
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!