Раймер се класира за финалната маса в ХПТ Ню Мексико

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Грек РаймерШампионът от основното събитие от Световните Покер Серии (WSOP) за 2004 година Грег Раймер е лидер по брой чипове преди началото на финалната маса в Хартланд  DПокер Тур (ХПТ), който се провежда в Ню Мексико.

Макар Раймер да не е печелил титла от голям покер турнир вече повече от 10 години, той си остава един от най-популярните професионалисти на покер масата.

Финалистът в ХПТ Ню Мексико успя да спечели 600 хиляди в чипове, които му осигуриха лидерското място на финалната маса и възможността да си върне старата слава.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

След доброто си представяне през днешния ден, играчът благодари на своите фенове за силната подкрепа и изрази своите надежди за добро представяне и първа титла от този Тексас Холдем покер турнир.

Раймер сподели в социалната мрежа „Twitter”:

„Благодаря на всички вас за добрите думи и окуражаването по време на играта. Обещавам да дам всичко от себе си на финала утре и възнамерявам да спечеля моята първа ХПТ титла.”

Освен Раймер на финалната маса в Ню Порт ще седнат още Алън Хийтън, Робърт Кроуфорд, Стивън Карутас, Бенджи Беневидес и Скот Доутри.

ХПТ тура в Ню Мексико се радва на изключителна популярност, след като събра най-голям награден фонд в покер историята на града, като наградата за първо място надминава 71 хиляди щатски долара.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet