5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Рома – Атлетико Мадрид: прогноза, анализ, състави и залози

[asitora_forecast league=“805″ hosts=“28825″ guests=“28748″ time=“21:45″ date=“12 сеп“ forecast=“2 или Под 2,5 гола“]Атлетико Мадрид е особено ефективен най-вече в груповата фаза на Шампионска лига в последните няколко години, и няма да е изобщо изненада, ако футболистите на Диего Симеоне стартират кампанията с победа над Рома.

Двубоя Рома – Атлетико Мадрид е от Група C на Шампионска лига. Срещата е планирана за вторник, 12 сеп, от 21:45 часа на Стадио Олимпико в Рим. Заедно с Рома и Атлетико Мадрид, в групата присъствие имат Челси и дебютанта Карабах.

Атлетико Мадрид умеят да печелят подобни мачове, а и статистиката е показателна. Испанския клуб се превърна в майстор на старта в Шампионска лига, като има две пореди победи в първите си мачове от груповата фаза. Миналата година отбора надигра ПСВ Айндховен като гости с 0-1, а предходната Галатасарай отново като гости с 0-2. Рома е труден съперник, но задачата не е неизпълнима и шансовете на гости са далеч по-големи, отколкото на домакина, намираш се в противоречива форма.

Ще загубят ли Рома?

Рома оставиха първото място на Ювентус в последния сезон на Серия А, като отстъпиха пред шампиона само с 4 точки пасив. Тази година обаче повторение на сезона едва ли ще има, след като през лятото, трансферите по-скоро бяха с негативно отражение върху клуба. Като оставим настрани пенсионираният Тоти, Рома не биваше да се разделят най-малкото с Мохамед Сала и Рудигер, които отпътуваха в посока Ливърпул и Челси. Единственото сериозно нововъведение бе дошлият под наем от Сампдория Патрик Шик, което оставя сериозни въпросителни пред Еузебио Ди Франческо за бъдещето на ръководения от него клуб.

Фаворити ли са Атлетико Мадрид?

Проблемите със забраната на трансфери това лято няма как да не се отрази върху отбора, но Диего Симеоне не може да се оплаква от този си състав. Освен това Антоан Гризман увери, че няма намерение да се разделя с клуба, което е определено добра новина. Твърдата като „скала“ отбрана е една от най-ефективните в Европа, което ще позволи на Симеоне да се справи дори с най-опасните ситуации. Диего Годин е основата на тази защита и може да се справи с атаката на „вълците“ по всяко едно време.

Последни резултати

Тези два отбора нямат мачове в новата си история. Последният директен сблъсък между тях е от четвъртфиналите за Купата на УЕФА през сезон 1998/1999 година, когато Атлетико Мадрид печелят и в двата мача – с 2-1 в Испания, и 1-2 в Италия.

Рома – Атлетико Мадрид коефициенти

2.70 за победа на Рома
3.20 за Равен
2.60 за победа на Атлетико МадридЗаложи в Efbet
2.25 за Над 2,5 гола
1.61 за Под 2,5 гола

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации