Рубин Казан – ФК Ростов, прогноза

В среща от 20 – ия кръг в руската Премиер лига Рубин Казан посреща ФК Ростов. Двубоят на стадион „Казан – арена“ стартира в 13:15ч. в събота 21.03.2015г. Домакините са сочени за фаворит в този мач и неслучайно коефициента в сайта на Efbet.com за тяхна победа е 1,65, равенстото е 3,60, а възможността гостите да се поздравят с успех е 5,50.

Рубин Казан заема 6 – то място с 33 точки, колкото има и петия Локомотив Москва. Целта пред отбора е класиране в европейските клубни турнири през следваща кампания, като това не е непосилна задача. Тимът изостава на само две точки от третото място и всяка загуба на точков актив ще ги отдалечи от тази позиция. Затова този двубой се явява от изключителан важност за състава воден от Ринат Билялентинов. Рубин Казан спечили последните си два мача в руското първенство, като последователно бяха победени у дома отборите на Арсенал Тула с 1:0 и Терек Грозни с 2:1. Българаринът в тима Благой Георгиев е сред най – силно представящите се играчи, като и в този двубой ще започне от първата минута. Сред контузените в лагера на домакините е защитника Елмир Набиулин, а под въпрос остава опитния халф Гьогдениз Карадениз.

ФК Ростов е на последното място в Премиер лигата с 14 точки на сметката си. Със същия актив са още три отбора, а това прави битката за оцеляване в руския елит много неясна. ФК Ростов са един от най – слабите гости в шампионата, като за десет визити нямат записана победа, при четири хикса и шест поражения. В предишния кръг успяха да изненадат коравия състав на Кубан Краснодар и го победиха с 2:1 у дома, а преди това очаквано отстъпиха на Локомотив Москва с 1:0. Бранителят Владимир Гранат е единствения с травма в техния лагер.

Рубин Казан вече победи веднъж ФК Ростов с 2:1 в среща от есенния дял на първенството през месец семтември. Сега домакините отново са фаворити и залог за тяхна победа няма да се приеме като изненада.

Рубин Казан – ФК Ростов гледай онлайн на живо тук Efbet

Прогноза: Рубин Казан – ФК Ростов 1 @ коефициент 1,65

Последни 6 директни срещи:

ФК Ростов – Рубин Казан 1:2

Рубин Казан – ФК Ростов 1:2

ФК Ростов – Рубин Казан 0:0

Рубин Казан – ФК Ростов 1:1

ФК Ростов – Рубин Казан 0:4

Рубин Казан – ФК Ростов 2:0