Рубин Казан – Локомотив Москва
Първенство: Русия, Висша Лига
Начало: 17 август 2014г., 17:30 часа
Прогноза: Под 2,5 гола @ 1,70 Efbet

В среща от четвъртият кръг на руската Премиер лига в Казан, Рубин приема Локомотив Москва.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Домакините стaртираха сезона с тежко поражение от Спартак Москва у дома с 0:4, след което последваха две равенства като гост с аутсайдерите Арсенал Тула (0:0) и  Терек Грозни (1:1). В края на седмицата към тима се присъедини българският халф Благой Георгиев, като с неговото привличане се цели повече креативност в нападение. Именно атаката е най-сериозната слабост до сега в двубоите, които отборът изигра. Треньорът Ринат Билялендинов няма много опции в предни позиции и отново на върха на атаката ще бъде иранския таран Сердар Азмун.

Гостите от Локомотив Москва започнаха с домакинско 0:0 срещу ФК Краснодар, след което последваха две поредни победи като гост на Арсенал Тула (2:0) и като домакин на ФК Ростов (2:1). Треньорът на Локомотив Леонид Кучук ще може да разчита на всичките си основни футболисти, включително и направилите силни мачове до сега: Роман Павлюченко, Даме Н’Дойе, Мануел Фернандеш, Майкон Маркес.

Рубин Казан и Локомотив Москва имат шест равенства помежду си в последните изиграни десет мача и само в два от тях са вкарвали повече от два гола. Мисля, че традицията срещите им да завършват под 2.5 гола ще продължи и в неделя.