РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Русия и Чехия излизат един срещу друг в първия си мач на Евро 2012 на стадион „Мунисипал“ във Вроцлав.

Русия - Чехия Евро 2012
Русия - Чехия

Руснаците се представиха отлично на последното европейско първенство, когато станаха на 3-то място. Това е и най-големият им успех от 1988-ма година насам, когато загубиха финала от Холандия.

С Дик Адвокаат начело се представят отлично, като статистиката показва, че с него имат само три загуби в осемнадесет мача. Имат и отлично поколение с футболисти, играещи в местното първенство, но в големите отбори. Единствените, които играят „навън“ са Погребняк от Фулъм и Измайлов от Спортинг Лисабон.

Чехия пък в най-новата си история не пропускат да участват на еврофиналите, като през 1996-та година останаха на второ място, а през 2004-та останаха трети. Балансът им на еврофинали е положителен – 11 победи и 9 загуби в общо 25 мача, така че който ги подцени ще има доста проблеми.

Вземете си 100 лева бонус за Евро 2012 от Efbet

С Билек начело тимът се възроди, като състава им е сплав от опитни и млади футболисти, така че има предпоставки чехите да се превърнат в приятна изненада на това европейско първенство.

Двата отбора притежават отлични състави, но като че ли предимството е на страна на руснаците, които имат доста по-опитен наставник, но нито един от двата тима няма да иска да загуби първия си мач. Едва ли ще рискуват, а ще чакат грешки на противника, така че можем да очакваме равенство в този двубой.

Прогноза Русия – Чехия:

Равен при 3,30 коефициент в Efbet

Начало: 08 юни 2012, 21:45 ч.

[bannergarden id=“7″]