Сафари за двама от Sportingbet

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Sportingbet Ви предлага страхотната възможност да спечелите пътуване до Южна Африка за двама!

Ако сте късметлии, букмейкъра ще ви изпрати на вълнуващо сафари на гърба на слон или пък в модерен джип из невероятно красивата природа на Южна Африка. За целта, единственото което трябва да направите е да се включите в слот играта „Easter Eggs“ до 10 април 2015 година и да изиграете минимум 40 лева или техния еквивалент във валутата, с която сте открили сметката си в Sportingbet. За всеки 40 лева изиграни на играта Вие печелите по един билет за томболата. Томболите за теглене на печелившите ще се проведат на три дати, както следва: на 27 март, 03 април и 10 април 2015 година.

Освен сафари за двама, което включва двупосочни билети до Йоханесбург, хотелско настаняване в невероятния хотелски комплекс „Pestana Kruger Lodge“, 1000 евро за дневни и много други.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Това не е всичко. Ако играете за поне 100 лева в играта „Easter Eggs“ ще участвате и за допълнителните награди, който ще се теглят по една всяка седмица – два броя Ipad Mini и 1 брой MacBook Air.

Включете се още сега – към играта!

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet