Сафари за двама от Sportingbet

Sportingbet Ви предлага страхотната възможност да спечелите пътуване до Южна Африка за двама!

Ако сте късметлии, букмейкъра ще ви изпрати на вълнуващо сафари на гърба на слон или пък в модерен джип из невероятно красивата природа на Южна Африка. За целта, единственото което трябва да направите е да се включите в слот играта „Easter Eggs“ до 10 април 2015 година и да изиграете минимум 40 лева или техния еквивалент във валутата, с която сте открили сметката си в Sportingbet. За всеки 40 лева изиграни на играта Вие печелите по един билет за томболата. Томболите за теглене на печелившите ще се проведат на три дати, както следва: на 27 март, 03 април и 10 април 2015 година.

Освен сафари за двама, което включва двупосочни билети до Йоханесбург, хотелско настаняване в невероятния хотелски комплекс „Pestana Kruger Lodge“, 1000 евро за дневни и много други.

Това не е всичко. Ако играете за поне 100 лева в играта „Easter Eggs“ ще участвате и за допълнителните награди, който ще се теглят по една всяка седмица – два броя Ipad Mini и 1 брой MacBook Air.

Включете се още сега – към играта!

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleСампдория – Интер, прогноза
Next articleШотландия – Северна Ирландия, прогноза
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!