Шанс за Швейцария срещу Сан Марино

Сан Марино посреща Швейцария в среща от Група Е на квалификациите за Евро 2016. Срещата е от 21:45 часа на 14 октомври 2014г. (вторник) на „Стадио Олимпико“ в град Серавале. И двата отбора са на дъното в групата без нито една спечелена точка, докато останалите тимове вече имат по 9 точки в актива си.

Домакините очаквано допуснаха две поражение в изминалите мачове от квалификаците. Първата загуба дойде от Литва тук на „Стадио Олимпико“ с 0-2, а втората в Англия, където отбора загуби с 5-0. Няма информация за контузени или наказан играчи в отбора на Джампаоло Маца.

Швейцария също допуснаха две загуби. Футболистите на Владимир Петкович загубиха в първия кръг от Англия като домакини, а след това дойде поражение при гостуването им на Литва. Швейцария нямат право на следваща грешка, защото и към момента ситуацията при тях е изключително сложна. Англия са с 9 точки,  Словения и Литва с по 6 и Естония с 3 точки.

Капитанът на домакините Гокан Инлер остава извън сметките на Петкович, след като се контузи в двубоя срещу Словения. Контузен остава и защитника Сендерос, който дори няма да присъства на стадиона.

Сан Марино са един от най-големите аутсайдери в групата, а и като цяло сред отборите състезаващи се в квалификациите за Европейското първенство по футбол. Очаквано Efbet определят 17,00 коефициент за тяхната победа, срещу само 1,025 коефициент за победа на Швейцария.

Сан Марино и Швейцария играят две срещи по-между си като в първата Швейцария печелят с 4-0, а във втората със 7-0.

Прогноза Сан Марино – Швейцария: хендикап +5 Сан Марино @ 1,9о коефициент (Efbet)

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleПолша ще победи Шотландия
Next articleСърбия ще търси задължителна победа
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!