РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Сенегал и Тунис влизат в полуфинален сблъсък от турнира за Купата на Африканските Нации. Двубоя е с начален час 19:00.

Момчетата на Сисе са на много, много високо ниво през последните седмици и неслучайно бързо бяха пратени в групата с големите фаворити не само за спечелването на групата си, а и за крайния триумф в надпреварата.

Блясъкът в редиците им е наистина зашеметяващ, а по-хубавото в случая е, че се забелязва едно прекрасно разбирателство между футболисти, които разполагат с кой от кой по-големи качества.

Дотук сенегалците се пропукаха само в един от сблъсъците си – във втория от груповата фаза когато отстъпиха на Алжир с 1:0, а във сички останали не само, че се наложиха, а и не допуснаха нито един гол във вратата си.

Техният ход продължава вече много дълго време като записаха победи над Танзания, Кения, Уганда и Бенин. Личи си огромно израстване в редиците на този състав, който има всичко необходимо, за да направи решителната крачка и да се озове на финала.

Тунис си проправи път до предпоследното стъпало по един много рядко срещан начин – след редица ремита в групите и така без нито една победа и без нито една загуба, тимът се озова на осминафиналите, където сред поредна драма взе скалпа на Гана, а малко след това размаза Мадагаскар.

Този тим има някои добри изпълнители, но много трудно би спрял точно съперник с класата на Сенегал, така че тази прогноза за 1 с ДНБ е топ прогнозата за целия ден.

Прогноза: 1 (ДНБ) @ 1.45 в bet365

FT: 0-0 (void)