Ширак – Партизан, Шампионска лига 17.07.13

Шампионска лигаВ среща от втория предварителния кръг на турнира Шампионска лига, Ширак отваря вратите на своя „Арнар“ за да посрещне отбора на Партизан Белград.

Ширак е шампион в Армения, а в първия предварителен кръг отбора отстрани Тре Пене. След 3-0 в Армения и 1-0 загуба в Сан Марино, Ширак достигна до втория предварителен кръг, където съперника вече не е толкова слаб. В Армения конкуренцията не е голяма и Ширак е най-големия отбор, добрал се до титлата след само шест поражения през целия сезон, макар че до преди няколко години тимът имаше сериозни проблеми в оцеляването си. В Шампионска лига Ширак няма много участия и очаквано са аутсайдери. Партизан Белград е отбор от съвсем друга величина и на всеки му е ясно, че сръбския шампион ще спечели лесно и двата мача. Известни още като Парните валяци в Сърбия, Партизан допуснаха само 16 гола за изминалия сезон и заслужено се класираха на първо място без особена конкуренция. Тази титла не им е първата, а от няколко години насам отбора неизменно е участник в Шампионска лига.

Прогноза Ширак – Партизан: Победа за Партизан при -1,5 АХ @ 2,10 коефициент в Efbet

Двубоя Ширак – Партизан ще се излъчва онлайн, пряко в сайта на Efbet. Moжете да гледате на живо, безплатно след регистрация от тук

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЛевски – Иртиш, Лига Европа (04.07. 21:00)
Next articleЧерноморец – Черно Море (Прогноза: Равенство)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!