Ширак – Партизан, Шампионска лига 17.07.13

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Шампионска лигаВ среща от втория предварителния кръг на турнира Шампионска лига, Ширак отваря вратите на своя „Арнар“ за да посрещне отбора на Партизан Белград.

Ширак е шампион в Армения, а в първия предварителен кръг отбора отстрани Тре Пене. След 3-0 в Армения и 1-0 загуба в Сан Марино, Ширак достигна до втория предварителен кръг, където съперника вече не е толкова слаб. В Армения конкуренцията не е голяма и Ширак е най-големия отбор, добрал се до титлата след само шест поражения през целия сезон, макар че до преди няколко години тимът имаше сериозни проблеми в оцеляването си. В Шампионска лига Ширак няма много участия и очаквано са аутсайдери. Партизан Белград е отбор от съвсем друга величина и на всеки му е ясно, че сръбския шампион ще спечели лесно и двата мача. Известни още като Парните валяци в Сърбия, Партизан допуснаха само 16 гола за изминалия сезон и заслужено се класираха на първо място без особена конкуренция. Тази титла не им е първата, а от няколко години насам отбора неизменно е участник в Шампионска лига.

Прогноза Ширак – Партизан: Победа за Партизан при -1,5 АХ @ 2,10 коефициент в Efbet

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Двубоя Ширак – Партизан ще се излъчва онлайн, пряко в сайта на Efbet. Moжете да гледате на живо, безплатно след регистрация от тук

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet