Химнастик - Депортиво Ла Коруня На живоПоследния в Сегунда Дивисион Химнастик приема първенеца в лигата Депортиво Ла Коруня.

Химнастик са в сериозна криза и заемат последно място във временното класиране. Шанс за измъкване нямат и със сигурност изпадат в Сегунда Б.  Отбора успя да събере едва 31 точки за 29 кръга, а като цяло им трябват цели 12 точки за да излезнат над опасната линия, което няма как да се получи.

Гледай на живо Химнастик – Депортиво в Efbet!

Депортиво Ла Коруня от друга страна бързо успяха да натрупат необходимия актив от точки и скоро ще се върнат отново в елита на Испания. Ла Коруня са на първо място и водят пред втория и третия с четири точки. В Сегунда само първите двама получават директна промоция, а останалите до шесто място ще играят плейофи за определяне на останалите отбори, които ще играят в Примера сезон 2012/2013.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Ла Коруня можеше да води и далеч по-убедително, но в последните няколко мача отбора се поотпусна след като видя, че има достатъчно точки и получи две поредни загуби и едно реми, които обаче не ги застрашават и сега след една победа над слабака Химнастик ще могат да празнуват.

Добрите резултати на Депортиво Ла Коруня се държат изцяло на доброто управление от страна на ръководството, което не позволи отбора да се разпадне след като отпаднаха от Примера и запазвайки всички важни играчи бързо, бързо успяха да си възвърнат позициите! Химнастик са пътници и съм сигурен, че няма да имат никакъв стимул в този мач!

Прогноза Химнастик – Депортиво Ла Коруня

-1,5 Депортиво Ла Коруня – виж коефициента в Efbet

Начало 23 май, 23:00 часа

[bannergarden id=“7″]