Сигурен мач: Химнастик – Депортиво

Химнастик - Депортиво Ла Коруня На живоПоследния в Сегунда Дивисион Химнастик приема първенеца в лигата Депортиво Ла Коруня.

Химнастик са в сериозна криза и заемат последно място във временното класиране. Шанс за измъкване нямат и със сигурност изпадат в Сегунда Б.  Отбора успя да събере едва 31 точки за 29 кръга, а като цяло им трябват цели 12 точки за да излезнат над опасната линия, което няма как да се получи.

Гледай на живо Химнастик – Депортиво в Efbet!

Депортиво Ла Коруня от друга страна бързо успяха да натрупат необходимия актив от точки и скоро ще се върнат отново в елита на Испания. Ла Коруня са на първо място и водят пред втория и третия с четири точки. В Сегунда само първите двама получават директна промоция, а останалите до шесто място ще играят плейофи за определяне на останалите отбори, които ще играят в Примера сезон 2012/2013.

Ла Коруня можеше да води и далеч по-убедително, но в последните няколко мача отбора се поотпусна след като видя, че има достатъчно точки и получи две поредни загуби и едно реми, които обаче не ги застрашават и сега след една победа над слабака Химнастик ще могат да празнуват.

Не пропускайте букмейкърите с лиценз в България:

Офертите са валидни за нови клиенти +18

Добрите резултати на Депортиво Ла Коруня се държат изцяло на доброто управление от страна на ръководството, което не позволи отбора да се разпадне след като отпаднаха от Примера и запазвайки всички важни играчи бързо, бързо успяха да си възвърнат позициите! Химнастик са пътници и съм сигурен, че няма да имат никакъв стимул в този мач!

Прогноза Химнастик – Депортиво Ла Коруня

-1,5 Депортиво Ла Коруня – виж коефициента в Efbet

Начало 23 май, 23:00 часа

[bannergarden id=“7″]

Регистрирайте се в Ефбет с ПРОМО КОД 337 и получавайте най-добрите бонуси и промоции! >> Форма за регистрация