Сигурен мач: Химнастик – Депортиво

Химнастик - Депортиво Ла Коруня На живоПоследния в Сегунда Дивисион Химнастик приема първенеца в лигата Депортиво Ла Коруня.

Химнастик са в сериозна криза и заемат последно място във временното класиране. Шанс за измъкване нямат и със сигурност изпадат в Сегунда Б.  Отбора успя да събере едва 31 точки за 29 кръга, а като цяло им трябват цели 12 точки за да излезнат над опасната линия, което няма как да се получи.

Гледай на живо Химнастик – Депортиво в Efbet!

Депортиво Ла Коруня от друга страна бързо успяха да натрупат необходимия актив от точки и скоро ще се върнат отново в елита на Испания. Ла Коруня са на първо място и водят пред втория и третия с четири точки. В Сегунда само първите двама получават директна промоция, а останалите до шесто място ще играят плейофи за определяне на останалите отбори, които ще играят в Примера сезон 2012/2013.

Ла Коруня можеше да води и далеч по-убедително, но в последните няколко мача отбора се поотпусна след като видя, че има достатъчно точки и получи две поредни загуби и едно реми, които обаче не ги застрашават и сега след една победа над слабака Химнастик ще могат да празнуват.

Добрите резултати на Депортиво Ла Коруня се държат изцяло на доброто управление от страна на ръководството, което не позволи отбора да се разпадне след като отпаднаха от Примера и запазвайки всички важни играчи бързо, бързо успяха да си възвърнат позициите! Химнастик са пътници и съм сигурен, че няма да имат никакъв стимул в този мач!

Прогноза Химнастик – Депортиво Ла Коруня

-1,5 Депортиво Ла Коруня – виж коефициента в Efbet

Начало 23 май, 23:00 часа

[bannergarden id=“7″]

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleШвейцария – Германия (26.05.2012)
Next articleКонтрола: Полша – Словакия
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!