РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Славия и Бистрица стартират кампанията в Първа Лига днес, неделя (14 юли) от 18:45 часа.

Много изненадващо е това, че в един такъв мач между съперници с горе долу сходни качества, букмейкърите си избраха толкова ясно изявен фаворит в лицето на славистите.

Коефициентите за техен триумф са общо взето ниски на фона на това с какво разполагат и те, и техните съперници. В числово изражение те са между 1.40 и 1.50, което за един такъв мач въобще не е добра опция, така че по-добре в този случай избегнете прогноза за домакинска победа, без значение, че такава като нищо ще се превърне в печеливша.

Даже да спечели по някакъв си начин, тимът на Славия няма да го стори с лекота, а едва ли не в последните минути, така че просто не си заслужава да се търси единица при този коефициент в такъв мач.

Тимът на Витоша Бистрица е с нов треньор и с няколко размествания след като се раздели с немалка част от своите футболисти. Така той потегля към един сезон отново в облика си на истинска загадка и като нищо ще хвърли още няколко сензации, а една от най-големите има как да се случи още в откриващия сблъсък.

Витоша Бистрица ще е до голяма степен равностоен на фаворизирания си съперник и ще даде отпор като прогнозата за под 2.5 в случая е супер.

Прогноза: Под 2.5 @ 1.65 в bet365

FT: 3-2 (губи)