Гледай Славия – ЦСКА София онлайн, на живо днес 21:00 часа Диема ТВ

Славия – ЦСКА София на живо – гледай минута по-минута

Гледай на живо първия сблъсък на ЦСКА София от новия сезон на Първа Лига директно в ефира на Телевизия Диема HD Спорт от 21:00 часа! ЦСКА София започва щурма към титлата с гостуване на Славия. „Червените“ се канят за разгром и ще се опитат още от самото начало на срещата да притиснат „белите“ за да запишат убедителен успех в началото на шампионата! Борбата за титлата започва ….

Гледай двубоя директно от тук. Славия – ЦСКА на живо, онлайн залози и пряко предаване! Времето днес предполага пълни трибуни на националния стадион „Васил Левски“.

ЦСКА София новини

Старши треньора Стамен Белчев има незначителни кадрови проблеми, свързани единствено с отсъствието на контузения Антон Недялков. Левия бек продължава да лекува травма в бедрото и неговото място ще заеме младока Александър Георгиев. Други проблеми пред Белчев няма. Специалиста ще заложи на Китанов зад вратата, в защита ще видим Манолев, Бодуров и Чорбаджийски. Позицията на вътрешни халфове ще заемат Симао и Пинто. По левия фланг ще „лети“ Меркадо, а отдясно ще е поставен Деспотов. В челни позиции ще са разположени Малинов и Кулма, а пред тях в центъра на атаката ще заеме своето място Каранга.

Славия новини

Ситуацията при Златомир Загорчич е доста различна. В състава на Славия са налице сериозни проблеми, които ще лишат от игра доста футболисти, като част от тях са новите звезди – бразилеца Биси и Мби от Нигерия.

Славия – ЦСКА София вероятни състави:

Славия: Петков, Папасоянопулос, П. Христов, А. Христов, Венков, Велев, Мартинов, Стоев, Шоколаров, Йомов, Димитров.

ЦСКА-София: Китанов, Георгиев, Бодуров, Чорбаджийски, Манолев, Симао, Пинто, Меркадо, Кулма, Десподов, Каранга.

В последните 10 срещи между Славия и ЦСКА проличава тоталното надмощие на „червените“ изразяващо се в 7 победи и 3 равенства!