Прогноза и анализ за Славия – Илвес Тампере

Един от най-равностойните сблъсъци в Лига Европа, в който главно действащо лице е българският представител Славия. Носителят на родната купа излиза във важен реванш на националния стадион “Васил Левски” срещу финландския Илвес. Двубоя е днес от 19:00 ч.

Изправен пред сериозно препятствие, без яснота около стила на своя опонент, Златомир Загорчич успя да поведе възпитаниците си към ценен успех на чужд терен, внасящ спокойствие и увереност преди предстоящия двубой. Първата среща бе равностойна, а най-голямо впечатление направи играта на Славия на изкуствен терен. “Белите” се пригодиха към тази настилка и изиграха добър двубой, в който излязоха крайни победители. Единственият гол бе реализиран в 80-та минута от крилото Момчил Цветанов.

Загорчич ще се придържа към тактиката, която му донесе успех във важния финал срещу Левски и в първата среща на финландска земя. Без да прави промени, сърбинът мотивира своите избраници и те показват все по-добро лице с всеки изминал мач. Схемата на игра ще запази своя вид 4-5-1. При дефанзивни действия, обаче, тя се трансформира и крилата преминават в по-задни позиции, за да подпомагат отбранителния вал.

Илвес е отстранил само един отбор в евротурнирите. Това стана факт през далечната 91-ва година. Надяваме се, че Славия няма да пишат славна история на подобни тимове, а ще успеят с лекота да си осигурят участие в следващия етап. Финландският отбор ще бъде принуден да действа по-офанзивно, което ще открие пространства пред бързите нападатели на столичани. Подхождаме уверено към тази прогноза и се доверяваме изцяло на Славия. Българския състав получава високи шансове за успех, като efbet поставя коефициент 1,66 за знак 1.

Прогноза: 1

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleПрогнози и анализи за Лига Европа 19 юли
Next articleПРОГНОЗА: Кайрат – Ердогани
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!