Словения – Англия, прогноза

Словения приемат Англия в среща от квалификационната фаза на Европейското по футбол през 2016. Двата отбора се намират в Група Е на турнира, където заемат съответно второ и първо място. Срещата е шеста поред за двата отбора и започва точно в 19:00 часа българско време тази неделя (14 юни 2015г.).

Словения се представят добре в надпреварата и в момента заслужено заемат втора позиция в таблицата. Отбора успя да спечели точно девет точки след три победи над Швейцария, Литва и Сан Марино и две загуби от Естония и Англия. С равен брой точки са с Швейцария и ще трябва доста да се потрудят ако искат да запазят сегашната си позиция. Ако успеят да завършат на второ място, за Словения това ще е край на 16 годишни опити за класиране за Европейско първенство.

В лагера на Словения нямат сериозни проблеми с контузени или наказани футболисти. Старши треньора Катанец има на разположение всички основни титуляри. На вратата вероятно ще видим Ян Облак, атаката ще поеме Милевой Новакович, а зад него плътно ще действат Йосип Иличич и Валтер Бирса.

За гостите класирането на Евро 2016 е все по близо. Отбора успя да спечели пълен актив от точки след пет чисти победи и само един допуснат гол. Срещу Словения, Англия се радват на три поредни победи, а днешната среща се очаква отново да не е трудна за „трите лъва“.

Интересен коефициент за победата на Англия са приготвили букмейкърите за феновете на залозите и той достига до 1.85, което е една много добра възможност. За победата на Словения ставките надхвърлят 4.40, а равенството е оценено с 3.45.

Само още две победи ще изпратят директно Англия във Франция, а и с оглед останалите съперници в група Е, отбора трябва да е задължително на първо място. След провала на Мондиал 2014, „трите лъва“ на Рой Ходжсън са съвсем друг отбор и надеждите им да постигнат нещо този път са сериозни.

Рой Ходжсън няма да може да разчита само на Дани Уелбек, който е контузен, но пък за сметка на това всички останали футболисти са на линия, начело с Уейн Рууни, който е основното действащо лице в тима.

Прогноза Словения – Англия: 2 @ 1,83 коефициент

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleИрландия – Шотландия, прогноза
Next articleКолумбия – Венецуела, прогноза
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!