Смолевичи – БАТЕ Борисов
Беларус – Висша Лига
Начало: Неделя, 10 май 2020
Час: 18:00
Стадион: Борисов Арена

Смолевичи, който и без това е потресаващ в играта си дотук, има ново много сериозно изпитание, каквото е БАТЕ Борисов. Беларуският гранд се доближава все повече и повече до обичайния си футбол като натрупа много победи на сметката си за един кратък период. Точно по този начин той ще се завърне към най-силния си футбол и ще започне отново да радва феновете си след като имаше един тежък период в началото на сезона.

Безкрайно изненадващо беше това, че той позволи титлата да се изплъзне през миналия сезон, а понастоящем е пределно амбициран да си върне водачеството. Трите му триумфа от последния половин месец определено го вкараха в релси като всеки един от тях беше точно с два гола разлика. През миналия сезон БАТЕ нямаше съперничества със Смолевичи, тъй като съперникът беше част от втората дивизия. Той изпадна по един небивал начин след като през сезон 2018-а завърши на предпоследното 15-о място, а над зоната на изпадащите останаха Луч Минск и Торпедо Минск, които имаха същия точков актив от по 24, но бяха с по-добра голова разлика.

През същия сезон Смолевичи загуби и двата си мача с БАТЕ, но само с по един гол разлика. И след завръщането си в елита през този сезон тимът не е никак умел, а срещу съперник от подобен калибър просто ще се окупира в собствената половина от самото начало и ще бъде размазан.

Прогноза
2 (-1.5АХ) @ 1.90 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна 

Топ коефициенти за футбол