Испания излиза срещу Италия на „ПГЕ Арена“ в Гданск в първия мач от група С.

Испания - Италия Евро 2012
Испания - Италия

На хартия това са двата отбора фаворити в групата и би трябвало без проблеми да се класират напред.

Испания нямаха никакви успехи на големи форуми до скоро и единствената им титла бе на европейското през 1964-та година у дома в Испания, когато играят само четири отбора в надпреварата. Поколението им в момента обаче е много добро и спечелиха последователна европейската и световна титла, с което се изкачиха и до номер 1 в ранглистата на ФИФА.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Заслужиха си тези титли след като смачкаха всичко по пътя си. Сега въпреки контузиите на основни футболисти като Пуйол и Вия, очакванията са отново да мачкат наред, тъй като съставът им е доста широк и на пейката им има не по-малко качествени футболисти от титулярните единадесет.

20 лева бонус за срещата Испания – Италия от Efbet

Италия пък са сред най-успешните отбори с 4 световни титли и 1 европейска. Те обикновено се хвърлят на световните първенства, където постигат успехите си, докато на еврофинали в повечето случай не блестят и с изключение на титлата от 1968-ма година у дома, имат само още един финал.

Сега отново не можем да очакваме подвизи от тях, тъй като и поколението им не е добро, клубните им отбори не вървят и също не постигат нищо, така че таванът им е излизане от групите, а в този мач едва ли ще затруднят „ла роха“.

Прогноза Испания –  Италия:

Испания при 1,80 коефициент в Efbet

Начало: 10 юни, 18:00 часа, На живо в Efbet

[bannergarden id=“7″]