РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Испания излиза срещу Италия на „ПГЕ Арена“ в Гданск в първия мач от група С.

Испания - Италия Евро 2012
Испания - Италия

На хартия това са двата отбора фаворити в групата и би трябвало без проблеми да се класират напред.

Испания нямаха никакви успехи на големи форуми до скоро и единствената им титла бе на европейското през 1964-та година у дома в Испания, когато играят само четири отбора в надпреварата. Поколението им в момента обаче е много добро и спечелиха последователна европейската и световна титла, с което се изкачиха и до номер 1 в ранглистата на ФИФА.

Заслужиха си тези титли след като смачкаха всичко по пътя си. Сега въпреки контузиите на основни футболисти като Пуйол и Вия, очакванията са отново да мачкат наред, тъй като съставът им е доста широк и на пейката им има не по-малко качествени футболисти от титулярните единадесет.

20 лева бонус за срещата Испания – Италия от Efbet

Италия пък са сред най-успешните отбори с 4 световни титли и 1 европейска. Те обикновено се хвърлят на световните първенства, където постигат успехите си, докато на еврофинали в повечето случай не блестят и с изключение на титлата от 1968-ма година у дома, имат само още един финал.

Сега отново не можем да очакваме подвизи от тях, тъй като и поколението им не е добро, клубните им отбори не вървят и също не постигат нищо, така че таванът им е излизане от групите, а в този мач едва ли ще затруднят „ла роха“.

Прогноза Испания –  Италия:

Испания при 1,80 коефициент в Efbet

Начало: 10 юни, 18:00 часа, На живо в Efbet

[bannergarden id=“7″]