Испания – Италия (10.06.2012)

Испания излиза срещу Италия на „ПГЕ Арена“ в Гданск в първия мач от група С.

Испания - Италия Евро 2012
Испания - Италия

На хартия това са двата отбора фаворити в групата и би трябвало без проблеми да се класират напред.

Испания нямаха никакви успехи на големи форуми до скоро и единствената им титла бе на европейското през 1964-та година у дома в Испания, когато играят само четири отбора в надпреварата. Поколението им в момента обаче е много добро и спечелиха последователна европейската и световна титла, с което се изкачиха и до номер 1 в ранглистата на ФИФА.

Заслужиха си тези титли след като смачкаха всичко по пътя си. Сега въпреки контузиите на основни футболисти като Пуйол и Вия, очакванията са отново да мачкат наред, тъй като съставът им е доста широк и на пейката им има не по-малко качествени футболисти от титулярните единадесет.

20 лева бонус за срещата Испания – Италия от Efbet

Италия пък са сред най-успешните отбори с 4 световни титли и 1 европейска. Те обикновено се хвърлят на световните първенства, където постигат успехите си, докато на еврофинали в повечето случай не блестят и с изключение на титлата от 1968-ма година у дома, имат само още един финал.

Сега отново не можем да очакваме подвизи от тях, тъй като и поколението им не е добро, клубните им отбори не вървят и също не постигат нищо, така че таванът им е излизане от групите, а в този мач едва ли ще затруднят „ла роха“.

Прогноза Испания –  Италия:

Испания при 1,80 коефициент в Efbet

Начало: 10 юни, 18:00 часа, На живо в Efbet

[bannergarden id=“7″]

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleГермания – Португалия (09.06.2012)
Next articleИрландия – Хърватия (10.06.2012)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!