РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС
Гледай Спортинг - Брага от тук
Гледай Спортинг - Брага от тук

Един интересен мач ни очаква на финала на португалската лига, където един срещу друг се изправят Спортинг Лисабон и Спортинг Брага.

Двубоя е  без абсолютно никакво значение и за двата отбора, но винаги при срещата между тях са прехвърчали искри.

Спортинг Лисабон ще завършат на четвърто място, като си извоюваха правото да участват в следващия сезон на Лига Европа. В момента преди този мач са с актив от 56 точки, като преследващия ги отбор на Маритимо е с 49 точки и нищо не може да направи, а трети са Спортинг Брага, които пък водят с шест точки. Спортинг Лисабон изпуснаха шанса си да прескочат Брага и паднаха в изминалия кръг от Порто след 2-0. Порто така подсигуриха титлата си, и отнеха на лисабонци правото да спечелят три точки, при което този мач сега срещу Брага щеше да бъде особено интересен.

Спортинг Брага бяха позакъсали и три поредни мача не познаваха успеха. Все пак след последния кръг успяха да надиграят слабака Бейра Мар с минималното 1-0 и се бетонираха на трето място, което ги изпраща на квалификации за участие в Шампионска лига.

Като цяло за последните два месеца Брага нищо не правят и добре, че бяха спечелили малко повече точки в началото на кампанията, където по едно време бяха цели 12 кръга непобедени.

Сега в този последен кръг на „Жозе Алваладе“ Брага надали ще имат сили да се справят със Спортинг Лисабон. Последните три срещи тук Брага загубиха без никаква интрига, така че няма да е никаква изненада ако домакините ги отнесат и дори опазят вратата си суха!

Прогноза Спортинг Лисабон – Спортинг Брага:

Първо полувреме Спортинг Лисабон

Посетете Efbet за актуални коефициенти