Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Съндърланд е длъжен да вземе поне точка от Стоук Сити

Стоук Сити приема Съндърланд на Британия Стейдиъм в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя е с начален час 17:00 часа в събота – 30.04.2016г., а главен съдия на мача ще бъде Крейг Поусън.

Стоук Сити загуби гостуването си на Манчестър Сити преди седмица с 0:4. Това бе 3-то поредно поражение за грънчарите във Висшата Лига, което ги оставя на 10-то място в класирането. В последните кръгове изглежда, че отбора на Марк Хюз позагуби амбиции и доиграва сезона. Проблемите за опитния специалист идват и от факта, че в отбора му има много контузени футболисти. Двубоя със Съндърланд ще пропуснат Джак Бътланд, Глен Джонсън, Джон Уолтърс, Джердан Шакири, Ибрахим Афелай, а под въпрос са Шей Гивън и Марк Уилсън. Така на вратата на Стоук Сити вероятно ще видим младия Якоб Хаугаард. В защитата на грънчарите пък ще се завърне Ерик Пиетерс, който ще заеме обичайната си позиция на левия бек.

Съндърланд записа ценно равенство 0:0 при домакинството си на Арсенал преди седмица. Със спечелената точка черните котки успяха да се изкачат над зоната на изпадащите, като събраха 31 пункта. Съндърланд превъзхожда Норич единствено в головата разлика, така че гостуването на Британия Стейдиъм се явява изключителен тест за амбициите на Сам Алърдайс и компания. Добрите новини за опитния мениджър на Съндърланд са свързани с факта, че в състава му няма сериозни кадрови проблеми. Мача вероятно ще пропусне единствено Джърмейн Ленс, който се разболя през седмицата. Така сериозни промени в състава на черните котки едва ли ще видим. Сам Алърдайс отново ще заложи на любимата си схема 4-1-4-1, като отново Джърмейн Дефоу ще е единствения нападател в тази формация.

Стоук Сити позагуби формата си в последния месец. Проблемите с контузии оказват влияние върху играта на грънчарите и те доиграват сезона. Двубоя е изключително важен за амбициите на Съндърланд в битката на дъното. Точка или три на Британия ще бъдат ключови за черните котки в борбата за оцеляване във Висшата Лига. Опитния Сам Алърдайс знае това и смятаме, че неговия тим ще е крайно мотивиран в това свое  важно гостуване.

Прогноза Стоук Сити – Съндърланд: Съндърланд или равен@ 1.50 коефициент Заложи в Efbet