Лудогорец ще се справи със Судува и на реванша

Лига Европа
Судува Судува
24 авг
Лудогорец Лудогорец
20:30
Прогноза: Над 2,5 гола

Българския шампион Лудогорец няма да участва в Шампионска лига този сезон, но е само на крачка от влизане в групите на Лига Европа. Лудогорец се справи със Судува у дома с 2-0, и едва ли ще допусне пълен обрат дори и в Литва, с оглед страхотното им представяне в европейските турнири и малкото, което не им достигна за да се наредят до най-добрите в Шампионска лига. Судува дори и като домакин трудно ще достигне до нещо повече от равен срещу „орлите“.

Судува не успяха да затруднят с нищо Лудогорец и дори не отправиха нито един точен удар във вратата на българския тим. През уикенда литовците почиваха, но това едва ли ще им даде голямо предимство пред Лудогорец. За да се класират напред Судува ще трябва да победят Лудогорец като преодолеят пасив от два гола и да не допуснат нито един гол, което автоматично ще обезмисли задачата им.

Лудогорец едва ли ще се пазят и имайки предвид стила им на игра ще потърсят ранен гол, с което да обезсърчат съперника си, след което да го сломят напълно. Няма да се изненадам ако дори се получи по-добър мач в Литва и станем свидетели на значително повече на брой попадения. През почивните дни Лудогорец демонстрираха своето майсторство и в изминалия кръг от Първа Лига, където смазаха с 5-0 коравия тим на Дунав Русе. От началото на шампионата в България отбора няма загуба, като регистрира пет победи и едно реми. Срещу Судува, Владо Стоянов, Марселиньо и Моци ще бъдат аут.

Судува срещу Лудогорец: литовците трябва да вкарат два чисти гола за да вкарат срещата в продължения, но както казахме, това едва ли влиза в плановете на Лудогорец. Домакините вероятно се надяват на добрия резултат срещу Сион в Лига Европа, където резултата бе точно 3-0, но Лудогорец няма да остави мрежата им суха. Опцията  над 2,5 гола, дори над 3,5 гола е напълно постижима в този интригуващ реванш!

Препоръчителен залог: