Футболни прогнози права колонка залог

Супер колонка от три твърди мача за днес, с който спокойно можете да удвойте стойността на вашия залог! Посетете Efbet за да направите вашия множествен залог още сега:

Фейенорд – АЗ 
Прогноза: 1 @ 1.40

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Фейенорд започна да издиша в спора за титлата, като домакинството на АЗ Алкмаар има всичко необходимо, за да се превърне в двубоя, който да върне увереността на домакините. Поражението от Спарта в миналия кръг беше гигантски удар по тях, който беше съпътстван и от нови контузии. В лазарета на тима са вече Елия, Джонс, Ван Беек, Конголо, Вилена, Веинович, Йоргенсен и Басачикоглу. Голям брой контузени футболисти, който обаче ще бъде превъзмогнат в домакинството на АЗ. Опонентът отпътува за Ротердам с всичко най-добро с което разполага и въпреки това няма да е способен се противопостави на ротердамския гранд. Поражението от Спарта ще бъде загърбено със завръщане на победния път още в този кръг.

Брюж – Сейнт Трюден
Прогноза: 1 @ 1.17

Брюж крачи към оставане на трона си. Преди седмица шампионите попаднаха под ударите на Генк и загубиха. Единственото новина от отминалия кръг, която се хареса на тяхното ухо, беше поражението на Андерлехт от Мехелен и така двата тима не размениха местата си в челото на таблицата. Брюж е супер силен домакин, който изпусна победата само в два от 14-те случая, в които приемаше опонент в лигата през кампанията. Сейнт Трюден е възможно най-удобният съперник за завръщане към победите след крушението в миналия кръг. Брюж ще мине лесно през 14-ия в таблицата и ще остане на върха.

Андерлехт – Беверен 
Прогноза: 1 @ 1.22

Незнайно как, но Андерлехт беше трагичен преди седмица и отстъпи във визитата си на Мехелен с 3:2. Само 5 дни след това поражение тимът беше преобразен, разходи се до Кипър и си тръгна като победител, изковавайки добра преднина преди ответния спор. Победата от съперничеството с Апоел ще повлияе много ползотворно на белгийците, които по традиция са много силен домакин и ще са задължени да победят Беверен в този кръг. Любопитно е, че същия този тим на Беверен навлезе в изумителна поредица от 3 победи в последните си 3 визити. Най-накрая тази им магическа серия ще намери края си и ще допуснат 6-о последователно поражение във визита на Андерлехт.