РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС
Швейцария - Германия
Швейцария - Германия

Малко преди старта на Европейското първенство Германия ще загрее в приятелски мач срещу отбора на Швейцария.

 Гледайте и залагайте на двубоя на живо в Efbet

Селекционера на Германия Йоахим Льов събра в национала едни истински добри футболисти, футболисти раздаващи се до край и търсещи максимума от всеки един мач. Томас Мюлер, Месут Йозил и компания се представиха блестящо в квалификационната фаза за Евро 2012 с десет чисти победи и съответно първо място в групата. Така не случайно германците са сочени за втория по-ред фаворит за спечелването на Евро 2012 и ако успеят да повторят миналото европейско през 2008, съм сигурен, че на финала няма да се издънят. Сега, малко преди да влезнат в „голямата игра” отбора ще изиграе контролен мач срещу Швейцария.

Швейцария не успяха да прескочат квалификационната фаза и за тях Евро 2012 ще бъде зрелище, което обаче ще наблюдават пред телевизора. Отбора имаше шанс, но в крайна сметка завършиха на трето място в Група Г зад отборите на Англия и Черна Гора. Трудно биха постигнали нещо срещу Германия, но за тях този мач ще е една малка подготовка за Световното през 2014 година.

Германия с лекота ще премине Швейцарската отбрана и милост от тяхна страна няма да има. Букмейкърите също са на това мнение, видно от предлаганите коефициенти.

Прогноза Швейцария – Германия

Първо полувреме Германия

Начало: Събота, 19:00 часа, На живо в Efbet

[bannergarden id=“7″]