Футболни прогнози за Армения - Сърбия, Евро 2016
Отбора на Сърбия ще търси задължителна победа над Албания във втория мач от квалификаците за Евро 2016. Сърбия играха мач по-малко от всички останали съперници, тъй като групата е от пет отбора. Преди този кръг Сърбия са с актив от 1 спечелена точка, а Албания имат 4 точки. На първо място в групата са отборите на Дания и Албания с по 4 точки, следвани от Сърбия и Армения с по 1 точка и на последно място е отбора на Португалия с нула точки.

Сърбия

Сърбия изпуснаха трите точки като гости срещу Армения. Отбора бе сочен за фаворит, но не успя да се наложи над арменците, като изравнителния гол в тяхна полза падна едва в края на срещата, дело на Тошич. Освен това сърбите изпуснаха и дузпа, която Пицели не успя да реализира. Старши треньора Дик Адвокаат е изключително недоволен от представянето на отбора си и задължително ще направи няколко промени в кадрови план. Защитника Баста е единственият проблемен играч в клуба, а останалите 11 на който ще заложи селекционера Адвокаат са: Стойкович, Иванович, Настич, Митрович, Коларов, Матич, Тошич, Гъдекл, Тадич, Маркович и Джорджевич. Този път коефициента за домакинска победа на Сърбия е сравнително висок – 1,55 в Efbet, като само припомням, че при изминалото им гостуване беше определен коефициент от 1,73.

Албания

Отбора на Албания може да се окаже скритият фаворит в групата. Ако момчетата на Ди Биаси случайно успеят да победят и Сърбия, то те несъмнено ще си осигурят класиране на Евро 2016 във Франция. Отбора продължава да е непобеден, като в последния кръг удържаха Дания в мач завършил 1-1. Не може да не отбележим, че Албания поведоха и допуснаха късен изравнителен гол през последните 10 минути на срещата. Албанците отново ще играят с приповдигнато самочувствие и ще затруднят максимално Сърбия. В отбора на Албания проблемни остават Гаши и Роши, но и двамата отсъстват отдавна, така че едва ли ще се усети липсата им.

Прогноза Сърбия – Албания:

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

В тази среща очакваното вече ще се случи. Късмета едва ли ще споходи Албания за трети пореден път и те ще загубят от Сърбия в Белград.

Прогноза: Победа за Сърбия с -1,5 АХ при 2,45 @ Efbet

100 евро бонус от Efbet за футбол! Заложи с бонус, опитай сега!