Сърбия ще търси задължителна победа

Отбора на Сърбия ще търси задължителна победа над Албания във втория мач от квалификаците за Евро 2016. Сърбия играха мач по-малко от всички останали съперници, тъй като групата е от пет отбора. Преди този кръг Сърбия са с актив от 1 спечелена точка, а Албания имат 4 точки. На първо място в групата са отборите на Дания и Албания с по 4 точки, следвани от Сърбия и Армения с по 1 точка и на последно място е отбора на Португалия с нула точки.

Сърбия

Сърбия изпуснаха трите точки като гости срещу Армения. Отбора бе сочен за фаворит, но не успя да се наложи над арменците, като изравнителния гол в тяхна полза падна едва в края на срещата, дело на Тошич. Освен това сърбите изпуснаха и дузпа, която Пицели не успя да реализира. Старши треньора Дик Адвокаат е изключително недоволен от представянето на отбора си и задължително ще направи няколко промени в кадрови план. Защитника Баста е единственият проблемен играч в клуба, а останалите 11 на който ще заложи селекционера Адвокаат са: Стойкович, Иванович, Настич, Митрович, Коларов, Матич, Тошич, Гъдекл, Тадич, Маркович и Джорджевич. Този път коефициента за домакинска победа на Сърбия е сравнително висок – 1,55 в Efbet, като само припомням, че при изминалото им гостуване беше определен коефициент от 1,73.

Албания

Отбора на Албания може да се окаже скритият фаворит в групата. Ако момчетата на Ди Биаси случайно успеят да победят и Сърбия, то те несъмнено ще си осигурят класиране на Евро 2016 във Франция. Отбора продължава да е непобеден, като в последния кръг удържаха Дания в мач завършил 1-1. Не може да не отбележим, че Албания поведоха и допуснаха късен изравнителен гол през последните 10 минути на срещата. Албанците отново ще играят с приповдигнато самочувствие и ще затруднят максимално Сърбия. В отбора на Албания проблемни остават Гаши и Роши, но и двамата отсъстват отдавна, така че едва ли ще се усети липсата им.

Прогноза Сърбия – Албания:

В тази среща очакваното вече ще се случи. Късмета едва ли ще споходи Албания за трети пореден път и те ще загубят от Сърбия в Белград.

Прогноза: Победа за Сърбия с -1,5 АХ при 2,45 @ Efbet

100 евро бонус от Efbet за футбол! Заложи с бонус, опитай сега!

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleШанс за Швейцария срещу Сан Марино
Next articleДания – Португалия, прогноза
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!