Тенис прогнози акумулатор залог за днес – 15 авг 2017

Дел Потро – Бердих
Прогноза: 1 @ 1.72

Безспорно най-интригуващият тенис двубой на днешния ден противопоставя Дел Потро и Бердих. Имайки 7 срещи помежду си, всеки от тях знае какво да очаква в задаващата се. Аржентинецът изживя редица травми, които го направиха много по-силен, но също така отнеха голяма част от потенциала, който той имаше. Въпреки това играта му си остава същата, базирана на много мощ в ударите и клинична точност в пласирането им. Завърнал се до 30-то място в света, аржентинецът все още върви в желаната от него посока, макар и с много по-бавни темпове. Нови силни негови изяви – в Синсинати, ще позволят този процес да продължи, а имайки положителен баланс в сблъсъците с Бердих зад гърба си, той ще е в много добра позиция, за да стигне до нов триумф. Бердих наруши силната си серия с едно нелогично отпадане в Лос Кабос, Мексико, а пропадането му ще продължи и срещу аржентинския гигант.

Басилашвили – Чорич
Прогноза: 2 @ 1.33

Какво преобразяване само за Николоз Басилашвили. Грузинецът започна годината с гостуване в България, като остави много добри впечатления с изявите си и се запомни с обръщането на среща, в която загуби първия сет с 6:0. Това със сигурност не беше случайно, както и това, че той направи паметен сезон на „червени кортове“. С приклчването на сезона на клей обаче започна и голямото му падение. Той е отчайващ на тревна настилка, а вече разклатен, продължи тази тенденция и на хард, губейки 9 от последните си 10 двубоя, като единствената му победа за периода дойде в първия кръг на Уимбълдън срещу Карлос Берлок с 3:0. Борна Чорич е в малко по-добро състояние, но и той изпадна много назад в световната ранглиста, стигайки до 50-то място. Хърватинът е тенисист, който стои много добре в дългите разигравания, а Басилашвили „издиша“ точно в това отношение през последните месеци. Тези двама тенисисти се срещнаха през май в Лион като Басилашвили спечели с 2:1, но в задаващия се случай Чорич ще изравни статуквото.

Андерсън – Долгополов
Прогноза: 1 @ 1.33

Андерсън, който си даде почивка след края на Уимбълдън, се завърна на корта по много добър начин. Той изнесе редица силни изяви както на турнира във Вашингтон, така и на последвалия в Монреал. И двата случая обаче на пътя му застана изгряващата звезда на немския тенис – Александър Зверев, като го победи с 2:0 (в първия случай на финал, а във втория на четвъртфинал). Южноафриканецът е сред състезателите, удрящи най-силно топката, а това ще създаде много неразположения за Долгополов, който предпочита да държи дълги разиграванията си. Украинецът претърпя ранни отпадания в Гщаад и Кицбюел, но вече отстрани двама съперници в Синсинати в лицето на Опелка и Макдоналд. Срещу Андерсън обаче той няма да се приспособи така добре към силния сервис (по подобие на сблъсъка с Опелка) и ще стане поредната жертва на крачещия към завръщане в Топ 20 южноафриканец.