Тенис прогнози – права колонка на късните мачове днес

Фиш със страхотен коефициент на три късни тенис мача

Тим Смичек – Рамкумар Раманатан
Прогноза: 1 @ 1.80 Efbet

Тим Смичек минава вече за един от ветераните в световния тенис и неговите съществени успехи стават все по-рядко откриваеми. Вече дори извън Топ 100 (понастоящем 123-и в света) той все пак загатва, че разполага с необходимите качества, за да се върне на първо време поне в голямата стотица.

Много често било този турнир в Нюпорт, било някой друг на американска земя, се превръща в истински благодат за тенисисти точно в характеристиките на Смичек – ветерани, които почти не попадат под светлината на прожекторите. През изминалата седмица той се справи последователно с Фратанджело, Ебдън и Юнг, като в два от случаите му се наложи да играе по три сета. Рамкумар Раманатан е един от двамата силни индийски представители в мъжкия тенис. Той взе скалпа на Ещрея Бургос, Денис Кудла и Вашек Поспишил. Най-забележителни бяха изявите му във втория случай когато обърна един от обичайно силните съперници на трева. И Смичек, и Раманатан играят с дясна ръка, така че в това отношение няма да има с какво да се изненадат.

Преобладаващи ще бъдат размените на удари от основната линия (като Раманатан разчита изцяло на тях), а от време на време Смичек ще прибягва към излизания на мрежата. Това ще смути индийския представител и неумението му да се справи с този ход на американския опонент ще го провали в начинанието да стигне до финала в Нюпорт.

Марко Чекинато – Марко Трунхелити
Прогноза: 1 @ 1.40 Efbet

Двама съименници ще спорят за място на финала в силния турнир в Умаг. Каквото и да се говори в мъжкия тенис, най-голямото откритие на последната година несъмнено се казва Марко Чекинато. Този италианец неотдавна играеше само на турнири от серията Чалънджър – втората по сила, а вече е един от 30-те най-добри тенисисти в света (съдейки по ранглистата). Той направи извънземен скок в това отношение благодарение на Ролан Гарос и по-точно казано на достигнатия от него полуфинал. И там изявите му не бяха прекрасни, но насреща му беше Доминик Тийм, който се развихри и спечели в три сета.

Марко Трунхелити също ще помни вечно този Ролан Гарос, макар да не направи нещо чак толкова запомнящо се като това, което стори неговият съименник. Трунхелити загуби още в самото начало, но впоследствие се стигна дотам, че много от тенисистите в основната схема получиха контузии и се отказаха още преди началото на двубоите си. Това принуди организаторите да прибягнат до допускането на така наречените щастливи губещи, които въпреки, че са загубили в хода на турнира, попадат в оснвоната схема. Един от тях беше Марко Трунхелити, който същевременно вече беше отпътувал от Париж и се намираше в Барселона. Разбирайки щастливата новина, той потегли обратно и то с кола, за да победи Бърнард Томич в първия кръг на основната схема.

Във втория неговият ход беше спрян и то не от кой да е, а точно от предстоящия му съперник – Марко Чекинато. И в този случай италианецът ще разгърне несъмнените си умения във много отношения и ще стигне финала в Умаг.

Марсел Гранойерс – Стийв Джонсън
Прогноза: 2 @ 1.40 Efbet

Типичният клей кортър Марсел Гранойерс някак си преструктурира играта си, за да започне да играе сравнително добре и на трева. Парадоксално е, че точно в този период от годината, когато има редица силни турнири на любимата му настилка, той предприе дълго пътуване до Северна Америка, за да играе на тамошните турнири на твърди и тревни кортове. Донякъде това му решение започна да дава позитиви, тъй като натрупа немалко победи както в Уинипег, така и в Нюпорт. В последния турнир испанецът се справи с Арагоне, Мюлер и Манарино като особено впечатляващи бяха изявите му срещу последния съперник. Джонсън не остави никакви шансове на Харисън и Села, а по традиция той е много силен на американска територия. Силният му сервис ще го постави в много добра позиция, за да се справи с Гранойерс. Испанецът ще се окаже тотално надигран от основната линия и ще приключи участието си в надпреварата.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЦСКА – Локомотив Пловдив
Next articleФутболни прогнози акумулатор (комбо) залог за днес – 22.07.2018
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!