Топ футболни прогнози за понеделник, 27 авг 2018

Представяме Ви комбо залог с подбрани срещи от футболната програма в понеделник! Всички прогнози са с обосновка и анализ, подходящи за залози онлайн!

1Леванте – Селта Виго (27 авг 2018, 21:15)

Летящ старт за Леванте, които надиграха изненадващо с 3-0 при визитата си на Бетис. Изненадата идва най-вече от факта, че Леванте притежаваха едва 25% притежание на топката, от което обаче се възползваха максимално.

Междувременно Селта завърши наравно срещу Еспаньол в първия кръг, и изненадващо получават добра подкрепа от букмейкърите, определящи шансовете им за успех с 3,00 коефициент. Това идва на фона на нито една победа за отбора по време на предсезонната подготовка и ни дава възможност да заложим именно на обратното – Леванте да продължат инерцията от победата и над Селта.

Леванте няма победа над този съперник седем поредни пъти, но именно днес отбора има шанс да пробие тази черна серия и да вземе нови три точки в новата кампания.

ПРОГНОЗА: 1

Back
Previous articleСингъл: Рома – Аталанта (27 авг 2018)
Next articleНай-популярните залози на футбол за днес – 27 авг 2018
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!