Топ Прогнози За Днес (Комбо Залог)

19:30 часа, Ман Сити – Ман Юнайтед

Ман Сити срещу Ман Юнайтед – рядко има как да се види по-зрелищен двубой. За всички онези фенове, които не симпатизират нито на един от тези тимове, а желаят да видят възможно най-качествен футбол, положението не е особено приятно, тъй като историята просто рядко помни такива случаи, в които едновременно и едните, и другите да са били във върхово състояние.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Просто възходите и паденията за всеки от тимовете в годините просто не съвпадат със същите на тези на съперника. Много, много дълги години хегемонията на Манчестър Юнайтед беше обвзела английския футбол, а през този период „гражданите“ все още не бяха и в зародиш на този си проект, който понастоящем получава развитие.

През 2019-а положението е коренно различно – Сити се наслаждава на футбола си, а Юнайтед – среща все по-големи затруднения дори с това да завърши в четворката. Все пак имаше един кратък период, в който няма да е пресилено да се каже, че и двата тима бяха в топ състояние, но той вече остана назад в миналото. Това, което ще видим в поредното издание на дербито, ще е продължение на видяното през последните години – смазващо превъзходство при владението на топката от „гражданите“ и едни добри действия от „червените дяволи“ в дефанзивната част.

Всички прогнози за разгромен домакински успех ще бъдат направени на нищо, като „червените дяволи“ ще имат с какво да се противопоставят на този, понастоящем толкова силен свой вечен съперник.

17:00 часа, Борнемут – Ливърпул

„Червените“ навлязоха в един много сгъстен цикъл и при положение, че имат ангажимент и в най-престижния евро-турнир, то ситуацията за тях започва да изглежда още по-сериозна.

Не след дълго ще играят и на финалите на Световното клубно първенство, така че за Клоп продължава да е безкрайно важно това да запази свежестта на своите футболисти. Той предприе за пореден път едни страшно рискови действия само преди няколко дни, когато селектира един все по-рядко срещан вид на нападението си. В този случай той остави едновременно на резервната скамейка както Фирмино, така и Салах, като стартира единствено с Мане от добре познатото звездно трио.

Това по никакъв начин не повлия на крайното статукво, тимът му реализира 5 гола, опонентът – Евертън – два и така „червените“ добавиха нови три пункта към актива си. Точно за тази визита на „черешките“ и Салах, и Фирмино ще попаднат сред титулярите, така че нападението ще е още по-заплашително за тази и без това толкова пропусклива отбрана на съперника, за което може да опитате оувър в efbet.

Букитата дадоха коефициенти от под 10 за победа на Борнемут в този кръг, което предизвика разнопосочни мнения. Големите стари затруднения за Хоу и компания – изявите в отбрана, отново ще се превърнат в нещо, което да излезе на дневен ред, така че ще е безкрайно изненадващо ако прогнозата за над 2.5 гола в мача не излезе и то с лекота. Като нищо „червените“ ще са в състояние на собствена глава да я превърнат в печеливша.

16:30 часа, Тотнъм – Бърнли

Тотнъм преглътна първи грандиозен провал при Моу и то какъв – загуба от бившия му тим – Манчестър Юнайтед.

Това беше едно много непредсказуемо съперничество, в което и букмейкърите взеха страната на „шпорите“, отреждайки напълно равни коефициенти за победа на който и да било от участниците в него. В крайна сметка „червените дяволи“ се наложиха и така донесоха много големи печалби с една напълно резонна прогноза за техен домакински триумф.

Коефициентите за получилата се развръзка бяха повече от добри – над 2.50, така че със сигурност там има регистрирани прекрасни попадения. Това е и първият миг на сътресения в Тотнъм под ръководството на Моу, така че е много важно как тимът ще се върне на правилния коловоз още в следващия кръг, в който приема Бърнли. Това, че играе на своя „Лондон Стейдиъм“ със сигурност следва да улесни чувствително задачата за лондончани. Техният опонент изпрати един кръг, в който беше направен на нищо от Ман Сити и инкасира 4 гола във вратата си.

Нещо подобно все по-рядко се случваше в сблъсъците на тима, така че точно този факт ще го подтикне към завръщането към много по-добро представяне в дефанзивен план. Бърнли ще отстъпи изцяло инициативата на Тотнъм, който на свой ред все още търси своя нов облик при португалеца и така ще се стигне до една развръзка с малко голове и печалба на дадената прогноза от под 3.5 гола при този добър коефициент от 1.53.