РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

ОБОСНОВАНИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

Норич – Уотфорд
Петък, 08 ноември, 22:00 часа
Прогноза: под 3,5 @ 1.60 коеф. efbet

Така ключов сблъсък между последния и предпоследния в таблицата на английския елит. Норич е новак в дивизията и това, че се намира на споменатата позиция, в никакъв случай не е изненадващо, докато Уотфорд вече няколко поредни сезона е част от елита и изгради един боеспособен отбор, само и само, за да се сгромоляса много шумно през последните месеци.

Личи си, че тимът не върви в правилната посока, а това, че пренебрегва по толкова лековат начин играта си в дефанзивен план, че направи страшно много треньорски рокади и че продължава да прибягва до направата на трансфер след трансфер, надявайки се единствено на това да регистрира някаква печалба, навярно ще доведе и до неговия крах.

Точно в този миг „стършелите“ са сред тимовете с най-малък потенциал в елитното английско ниво и това, че са на дъното в никакъв случай не е изненадващо. Потресаващото за тях е, че и нападението им спря да функционира, като то бележи средно по почти веднъж на всеки два мача и заедно с това на Нюкасъл, което е с 9 реализирани гола, е единственото с едноцифрен актив (като головете му са едва 6). Уотфорд ще запази изявите си в тази потресаваща светлина и даже срещу себеподобен опонент като Норич, няма да разгърне някакъв по-убедителен футбол.

Така участниците в този сблъсък ще бъдат изцяло подчинени на това просто да не загубят и така ще се стигне до едно сериозно изключение и развръзка с малко голове.

Ница – Бордо
Петък, 08 ноември, 21:45 часа
Прогноза: X2 @ 1.55 коеф. efbet

Ница изпадна в голяма дупка, от която трудно има как да излезе в рамките на кампанията. Тимът просто не стои добре на терена, демонстрира посредствен футбол, инкасира страшно много голове и затова е 13-и в таблицата преди началото на кръга. Даже едва ли и това, че е домакин, ще му позволи да се представи на някакво по-високо ниво и да стигне до спечелването на двубоя срещу корав съперник, какъвто е Бордо. Травмите на Оунас, Нсоки и Сисе ще са поредната спънка за Виера и неговия тим, които ще доведат и до потресаващ завършек.

Бордо има един голям отсъстващ и това е сенегалският национал Сабали. Тимът намери начин да загърби несполуките от последните две седмици, в които преглътна големи разочарования, отстъпвайки на Сент Етиен и Лил, като и в двата случая не се разписа. Освен това той все пак победи Нант с 2:0 и така се наслади на единствените позитиви за себе си. Точно въпросният успех ще е от много голямо значение за тима и ще му позволи да използва този си възход, за да измъкне нов голям резултат. Бордо е само на два пункта от второто място в таблицата, като ще има огромна възможност пред себе си, в рамките на целия сезон, да се надява на нещо повече от просто завършек в горната част на подреждането.

Тимът разполага и с необходимите качества, за да погледне към нещо по-сериозно, а визитата на Ница просто ще затвърди казаното в това изречение.

Кьолн – Хофенхайм
Петък, 08 ноември, 21:30 часа
Прогноза: 1X @ 1.60 коеф. efbet

Рано-рано Кьолн се озова на дъното в таблицата на немския елитен футбол. Тимът продължава да изпитва огромни затруднения с намирането на път към противниковата врата, което е нещо все по-рядко срещано за представителите на Бундеслигата. С вкараните едва 9 гола в изминалите 10 сблъсъка от първенството, Кьолн е единственият тим в елита, който все още не е прекрачил кота 10. Много възможно е това да се случи точно в това домакинство на Хофенхайм, тъй като за да стане факт, е необходим едва гол на тима.

Със сигурност тук насреща си той ще има опонент, който в никакъв случай не разполага с най-стабилната отбрана в елита. Има много наченки за това, че сезонът ще е тотален провал за Хофе и няма да има нищо общо с огромните постижения, които станаха факт под ръководството на Нагелсман. Раздялата с него нанесе главозамайващ удар по цялата структура на тима и ще продължи да го води към дъното. Потресаваща грешка за Хофенхайм беше просто това, че не отпусна по-голям бюджет и не предложи някаква по-сериозна заплата за човека, който на практика го изгради от нищото.

Точно вследствие на това тимът ще преглътне не само през този, а и през редица от следващите сезони, огромни разочарования като ще се окаже много по-близо до това да изпадне, отколкото до това да се завърне в евро-турнирите.

Права Колонка Залози За Петък