РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Футболни прогнози Евро 2012Евро 2012 е вече съвсем близо и съм сигурен, че много от Вас сигурно вече са направили своите прогнози и залози. Ако има обаче такива, които все още се чудят, ще представя нашето виждане за по-интересните мачове и пет сигурни прогнози:

• Русия да достигне до полуфиналите

Един облог, които съм сигурен, че убягва на повечето типстъри. Русия обаче е в много добра форма (психически и физически) и имайки предвид отборите в Групата – Полша, Чехия и Гърция е почти 99% сигурно, че отбора ще завърши на първо или второ място. След това пък мисля, че няма да е никак особено трудно руснаците да се наредят до последните осем отбора.

• Англия да не излезе от груповата фаза

Не се чудете, макар и леко рисков, този залог е много вероятно да се случи. Трите лъва съвсем не са онзи отбор, който можем да свържем с името Англия. Една загуба в първия мач срещу Франция и гаранция, че провала им е сигурен.

• Полша да победи Гърция @ 1,95 коефициент

Домакините винаги имат леко предимство, особено в първия откриващ първенството мач. Гърция доста отслабиха формата и ако не бяха те отбора, можеше и да се замисля, но тях не ги виждам дори да се разпишат.

• Франция да завърши на първо място в групата @ 2,09

Под ръководството на Лоран Блан френския национален тим коренно се промени в положителна посока, а като вземем предвид и футболистите в състава – играчи от големите европейски отбори, това да се случи е съвсем нормално.

• Група А да отбележи най-малко голове

Очаквайте още футболни прогнози за Евро 2012!