Топ Прогнози За Днес (Комбо Залог)

21:45 часа, Австрия – Северна Македония

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Коефициентите за победа на Северна Македония в този двубой се изстреляха до небесата през последните часове. Към мига на откриването им те бяха точно 8.00, а сега вървят между 15.00 и 17.00.

В никакъв случай това няма да направи така, че съперничеството да протече толкова еднопосочно, колкото букмейкърите последно предвиждат. Ставката за домакинска победа достигна унизителното 1.22, така че според тях австрийците ще се наложат с лекота. Това е мач, който е в състояние да ги прати директно към финалите на Евро 2020 и до известна степен навярно точно заради това букитата внесоха толкова сериозни корекции в първоначалните ставки. Освен това няма нито контузени, нито наказани футболисти в редиците на Северна Македония, което прави ситуацията още по-изненадваща относно тази грандиозна промяна на коефициентите.

С победа гостите ще са в състояние да се върнат в играта като ще се озоват на две точки от прекия си съперник, а до края има да се изиграе още един кръг. Като цяло македонците не допускат много голове във вратата си в хода на тези квалификации. Единственото им огромно разочарование дойде точно срещу този съперник насред Скопие, когато загубиха с 4:1. За разлика от тогава, идният сблъсък ще протече по много по-благоприятен начин за тях и ще им позволи да си тръгнат от „Ернст Хапфел“ с високо вдигнати глави.

19:00 часа, Русия – Белгия

Това е двубоят, който ще реши първото място в групата. Руснаците се пропукаха срещу този опонент при първата си среща с него, отстъпвайки с 3:1, така че за да го изпреварят, не просто трябва да се наложат, а да го направят с два гола разлика и то при положение, че не допуснат повече от гол във вратата си.

Това е граничещо с невъзможното при положение, че има толкова много първокласни футболисти в нападението на „червените дяволи“. Нещо повече, за първи път от много дълго време насам дефанзивната линия на Белгия стои толкова добре. Тя е най-добрата изобщо в квалификациите – със само един допуснат гол до момента и той беше точно от състава на Русия.

Това, че имат домакинското преимущество ще даде известен устрем на футболистите на „Сборная“, но и той няма да е в състояние да компенсира чувствителното превъзходство на опонента по отношение на класата. Изпълнена с редица суперзвезди, белгийската селекция ще събере погледите върху себе си за кой ли път и ще направи необходимото, за да завърши групата с 10 от 10.

21:45 часа, Германия – Беларус

Немците правят много сериозно подмладяване, което да им позволи да са конкурентни на финалите на Европейското. Истинско безумие е това, че към края на 6-ия си двубой те все още не са си подпечатали място в заключителната фаза, но и това ще се случи – точно след края на съперничеството с Беларус.

Този спор ще се проведе на стадиона на Борусия Мьонхенгладбах – „Борусия парк“, така че и феновете на него ще имат една рядка възможност да наблюдават представителния тим на страната. Тимо Вернер вкарва гол след гол и точно той ще е в основата на всичко най-интересно пред противниковата врата. Беларус удари дъното, като стигна до спечелването на едва 4 точки в тези квалификации и то единствено благодарение на съперничествата си с последния – Естония.

Точно от тях дойде и пълният точков актив за тима. В този си окаян вид той ще отиде за тази визита единствено с желание да си тръгне с възможно най-малка загуба. За някакъв различен резултат дори е смехотворно да се споменава. Младата и все толкова амбициозна селекция на немците ще разгърне най-добрия си футбол и ще сложи край на несполуките си в домакинските си изяви с един истински разгром.