23.9 C
Ню Йорк
понеделник, юли 15, 2024

Buy now

Топ залог за днес: Даниел Брандс vs. Адриан Менендес – Масейрас

Даниел Брандс и Адриан Менендес – Масейрас ще решат титлата в Ресанати. Германецът е един много силен тенисист, който в определени моменти е в състояние да победи дори една немалка част от подвизаващите се в Топ 100. Срещата е определена за днес, 08 юли, от 22:00 часа българско време.

В началото на годината той страдаше от контузия и поради тази причина е толкова назад в световната ранглиста като към днешна дата е 301-ви. Това в никакъв случай не отговаря на качествата му, които несъмнено са за място сред най-добрите 100 в тура. Сервисът му е основното оръжие. Освен това той удря топката много плоско от основната линия и това ще затрудни страшно много Масейрас, който предпочита дългите разигравания.

Друг съществен фактор е това, че двамата ще играят на твърди кортове, които са любимите на Брандс, докато неговият опонент е много силен, но на клей. В предходните кръгове германецът размаза Раманатан, Сапата Мирайес, Карузо и Кирьоз в по два сета.

Менендес – Масейрас имаше малки затруднения единствено срещу Сеткич във втория кръг, но все пак спечели в 3. Като цяло неговите съперници бяха много по-лесни от тези на Брандс, а като се добави и това, че преди седмица последният игра на силния турнир в Ийстбърн и се справи на високо ниво, като победи дори един от обичайните най-добри 30 в света – Джак Сок, то още тук той ще разгърне качествата си и ще стигне до титла.

Прогноза: 1 @ 1.83* коефициент в efbet

*коефициента е валиден към 16:00 часа на 08.07.2018 и подлежи на промяна

- Реклама -

Последни публикации