Тотнъм – Стоук Сити

 Тотнъм – Стоук Сити | Събота 22 декември 2012 | Уайт Харт Лейн | Старт 17:00

Тотнъм делят стъпиха твърдо на четвърто място, но са с равен брой точки с третия Челси. Ще се опитат да ги изпреварят и дръпнат напред, а и имат всички предпоставки това да се случи. На стадион „Уайт Харт Лейн” Тотнъм нямат проблеми и печелят голям брой от точките си именно тук. За изминалите осемнадесет кръга Тотнъм

Тотнъм - Стоук Сити

записаха 9 победи и по този показател се нареждат на трето място в лигата, но имат твърде много загуби – цели шест броя, което ги поставя и в това положение. Имат леки мачове в следващите два кръга, а и след нова година нямат сериозни съперници, така че ще гледат да съберат голям брой точки. За изминалите пет мача, „шпорите“ спечелиха четири от тях и единствно Евертън ги обърна като домакин в предпосления кръг с 2-1. Андре Вияш Боаш беше започнал да изостава, но навакса бързо изгубените точки, така че отбора му към момента е един от топ тимовете в Англия. За днешния мач Кабул и Кото отсъстват, но пък в игра се завръщат важните за Андре Гарет Бейл и Доусън.

Стоук Сити се намират в златната среда на девета позиция. Нямат планове за нещо, повече, а и нямат възможността да го постигнат, така че за тях оставане в елита на Англия е предостатъчно. Имат пет победи в актива си, цели девет ремита (най-много от всички във Висшата лига) и само три загуби, нещо с което малко тимове могат да се похвалят. Общо взето Стоук до скоро нямаше много точки, но за само един месец натрупаха над 10 точки, което няма как да не повлияе на самочувствието на играчите. Тони Пулис остава без Арисменди, Делап и Уилсън, но звездата Майкъл Оуен може да получи шанс за изява.

Тотнъм са фаворити, но Стоук Сити умеят да печелят равенства срещу съперници като „шпорите“, така че се очаква равностоен и напрегнат мач, мач който смятам, че ще е поредния равен в сметката на гостите!

Прогноза Тотнъм – Стоук Сити: Равенство

Двубоя можете да проследите на живо директно от иконката, а също така и да разгледате над 110 различни опции за залог => Efbet live Каляри   Ювентус