Тотнъм - Мидълзбро Прогноза 14.01.2020

Тотнъм продължи пропадането си с нов голям провал, какъвто бе загубата от Пул на Клоп в съботната вечер. Тимът се пропука на няколко пъти още през първата част и беше изненадващо, че голът за опонента падна чак в 37-та минута. Все пак „шпорите“ имаха няколко супер възможности за реализиране на гол, като по-голямата част от тях бяха пред Сон, но той така и не съумяваше не просто да ги оползотвори, а и въобще да намери вратата на съперника.

Тотнъм – Мидълзбро на живо в Bet365

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Не е за пренебрегване това, че „шпорите“ бяха един от малкото тимове, които все пак се задържаха близо в резултата до водача в таблицата и не бяха никак далеч от това да измъкнат точки от него. Въпреки това тяхната негативна серия се удължи като възлиза вече на 4 поредни мача без победа.

„Специалния“ е един от треньорите, които най-много ненавиждат подобни поредици, така че определено ще даде всичко от себе си и от най-добрите си футболисти, за да постави нейния край още тук.

Мидълзбро има много качество в своето нападение, където в последно време като титуляр действа Флетчър. Включванията на Гещед и Нмеча от пейката със сигурност не са за пренебрегване, а точно срещу Тотнъм, Уутгейт като нищо ще се върне и към играта си с двама тарани, позиционирайки Гещед до Флетчър. Този мач ще е от онези, които носят много емоции и изобилие от голове, за което може да се регистрирате в bet365 и да заложите с кредити за залози*!

Прогноза Тотнъм - Мидълзбро
Тотнъм - Мидълзбро Коефициенти* (1X2)
1. 1.25
Х. 6.50
2. 10.00
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна