24.2 C
Ню Йорк
понеделник, юли 15, 2024

Buy now

Тотнъм – Норич

ФК Тотнъм логоНоричПрез последния ден букитата предприеха една много изненадваща посока на изменение на коефициентите за голове в този мач между Тотнъм и Норич. Само преди седмица тези за развръзка с над 2.5 бяха давани с чувствително по-ниската ставка от около 1.35, а вече са близо до 1.60. През последните часове изменението е наистина сериозно, а това е само една възможност за регистрирането на още по-големи печалби точно при прогноза за тази развръзка – с много голове.

Норич е най-слабият тим в Премиърлийг през целия сезон. Тимът така и не е способен да демонстрира някакво подобрение при играта в собствената половина и да запази една-две поредни „сухи“ мрежи. Той инкасира гол след гол, а даже и срещу Тотнъм, който е без топ-звездата си Кейн, това ще бъде продължено.

„Шпорите“ започнаха да разчитат все повече на играта по фланговете и на скоростта там най-вече на Лукас Моура. Изненадващ беше съставът, на който Моу заложи срещу Мидълзбро в преиграването от ФА Къп. В него Моура застана на върха на нападението, а от двете му страни бяха Ло Селсо и Ламела, като даже и Ериксен беше сред титулярите. Датчанинът почти сигурно ще напусне „шпорите“ и то още през следващата седмица.

Най-накрая Тотнъм ще разгърне по-серозна успеваемост в предни позиции, а Норич ще отвърне със същото за регистрирането на голово шоу, за което може да се регистрирате в Betano и да заложите с кредити за залози*!

Прогноза Тотнъм - Норич
Над 2,5 гола @ 1.57 Betano *коефициентите подлежат на промяна
- Реклама -

Последни публикации