Транмиър - Уотфорд Прогноза 14.01.2020

Транмиър – Уотфорд ще е достъпен в залози на живо в Bet365

Много голяма възможност се открива за този тим на Транмиър, който направи нещо много рядко срещано не само в английския, а и в световния футбол. Той навакса пасив от 3 гола във визитата си на „стършелите“, която се разви по възможно най-тежкия начин що се отнася до първите 45 минути.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

За Уотфорд, който определено не излезе с титулярния си състав във въпросния мач, а сред избраниците на Пиърсън имаше някои футболисти, които за първи път от страшно дълго време насам се насладиха на стартово участие, то това, че още до 34-та минута водеше с 3:0, беше истинска сензация. Головете на Деле-Баширу, Чалоба и Перейра направиха тази толкова съществена разлика. Там някъде и букмейкърите просто намалиха коефициентите до абсолютния минимум за домакинска победа, но след паузата Транмиър излезе за второто полувреме с две промени в състава си и направи чудото. Ако и Вие очаквате добър турнирен резултат за домакините опитайте късмета си със 200 лв. бонус от ефбет!

Тимът от Лига 1 вкара 3 безответни гола на елитния си опонент, а в заключителните минути беше на прага на един от най-запомнящите се обрати в цялата история на английския футбол след като в 89-та минута Перейра от „стършелите“ получи червен картон, а набезите на Мълин и компания ставаха все по-сериозни. Транмиър все пак ще довърши започнатото в реванша като ще хвърли една от топ сензациите в турнира.

Прогноза Транмиър - Уотфорд
Транмиър - Уотфорд Коефициенти*
1. 5.50
Х. 4.00
2. 1.61
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна