Южна Африка – Сенегал, прогноза

Във вторият си двубой от група С за Купата на Африка един срещу друг се изправят тимовете на Южна Африка и Сенегал. Срещата започва в 21:00ч. на 23.01.2015г. петък. В сайта на Efbet.com ще намерим коефициент за успех на Южна Африка на 4,00, възможността срещата да завърши без победител е 3,20, а победа за  Сенегал се приема на 2,00.

Южна Африка стартира участието си в турнира с поражение с 1:3 от тима на Алжир. Като южноафриканците бяха надиграни по категоричен начин от своя съперник. Тимът позволи да бъде обърнат след като поведе в резултата с гол на Тусо Пала. С контузия в техния лагер е Ривалдо Котцуе. Южна Африка се нуждае поне от точка, ако иска да запази шансовете си за класиране в следващия етап на турнира.

Сенегал започна повече от добре участието си. В първата си среща те победиха с 2:1 Гана. И макар да стигнаха с гол в 93 – та минута до победата, оставиха добри впечатления с играта си. В герой за тима се превърна Муса Соу, който стана автора на победното попадение. С него  Папис Демба Сисе и Маме Бирам Диуф са свързани и надеждите на Сенегал за втора поредна победа и сигурно класиране напред. Сенегалците не би трябвало да изпуснат тази възможност. Те обичат да се изправят срещу отбора на Южна Африка, като нямат загуба от него в последните си три директни срещи. Коефициента за подобен изход от срещата в сайта на Efbet.com се оценява на 2,00.

Гледай Южна Африка – Сенегал НА ЖИВО ТУК!                                    

Прогноза Южна Африка – Сенегал 2

Сигурност: 6/10

Коефициент:  2,00 в Efbet.com