Украйна – Малта: футболни прогнози и анализ (06.06.2017)

Украйна е домакин на Малта в приятелска среща, която ще се изиграе на неутрален терен в Австрия. Двубоя е насрочен за 06 юни 2017 от 19:00 часа.

Селекционера на домакините Андрий Шевченко ще изпробва максимално голям брой нови играчи срещу този съперник, преди да се впуснат в квалификациите за Мондиал 2018, когато на 11 юни ще се изправят срещу отбора на Финландия.

Украйна заемат трето място в Група I, като изоставят от намиращите се пред тях отбори на Хърватия и Исландия съответно с 5 и 2 точки. Финландия е аутсайдер в групата заедно с отбора на Косово, но въпреки това Шевченко в никакъв случай няма да рискува и ще играе с всичко най-добро, което означава, че срещу Малта повечето основни футболисти ще получат почивка.

Малта са добре познати като един от най-слабите тимове в Европа. Ръководеният от Пиетро Гедин тим успя да спечели последния си мач през 2015 година, а към настоящия момент са в серия от шест поредни загуби, за което време успяха да вкарат само два гола. За Малта квалификационната кампания приключи, след като се намират на последно място в групата си с 0 точки.

Няма начин Украйна да не спечели този мач, като изобщо няма да е рисков залог ако изберем над 1,5 гола още през първото полувреме!

Прогноза: Първо полувреме Над 1,5 гола @ 1.95 в Efbet

Не пропускай да се възползваш от над 100 лева бонус за Добре дошъл в Efbet! Регистрирай се още сега!