Украйна – Швеция, 11 юни, 21:45 ч.

Украйна - Швеция
Украйна - Швеция

Каквото и да кажем за този сблъсък то със сигурност ще има доста спорни и изненадващи неща в него. Домакините от Украйна никога до сега не са играли на европейско и тук ще искат да изпоlzват шанса, че са пред огромната си публика и ще опитат да я зарадват, колкото и трудно да бъде това.

Отборът им е изграден главно от футболисти участващи в местното първенство плюс опитните Тимошчук от Байерн Мюнхен, Воронин и няколко други играчи от Динамо Москва.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Украйна се отличава с това, че добрите им футболисти са доста възрастни, но пък може това да помогне на останалите играчи откъм опит и увереност на състава. И все пак ще отбележим че имат и млади таланти като Ярмоленко, Ракицки, Гармаш и други момчета, способни да направят подвизи.

Гостите в този мач от Швеция винаги са били и остават коварен отбор с качествени изпълнители и добри постижения. Скандинавския тим често преминава груповата фаза и се оказва огромно препятствие за много отбори.

Ако Швеция успеят да спечелят този мач, то трудно някой друг отбор от групата ще ги спре да се класират напред. Футболистите им, които се отличават са играещи на високо европейско ниво като Исаксон ( ПСВ), Карлстрьом (Лион), Ибрахимович (Милан), Тойвонен (ПСВ), Елмандер (Галатасарай), Ларсон (Съндерланд), Мелберг (Олимпиакос)  и други.

Безспорно гостите от Швеция носят повече класа и опит във футбола си и може би ще владеят повече топката, но пък Украйна ще бъдат подкрепяни от хиляди техни фенове по трибуните. Може би мачът няма да бъде изпълнен с много голове, а с повече битка в средата на терена, за което предлагаме следните прогнози:

Рисков залог: Х на полувремето 2.00 коефициент в Efbet
Сигурен залог: Под 2.5 гола 1.57 коефициент в Efbet

Гледайте Украйна – Швеция на живо по БНТ от 21:45 ч.

[bannergarden id=“7″]