Футболни прогнози за днес - събота

Улсан – Сангджу, Република Корея – К лига 1

Прогноза
1 @ 1.65 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна 

Топ коефициенти за футбол

Започва футболно първенство, което не е много известно на „Стария континент“ и въпреки това със сигурност феновете ще му се насладят с пълна сила.

Улсан изпусна титлата като завърши миналия сезон със сребърните медали по възможно най-драматичния начин. В предпоследния кръг тимът просто прие единствения си съперник за титлата – Джонбук и пропусна да го победи като сблъсъкът завърши при 1:1. Драмата беше пълна в последния кръг когато Улсан просто имаше нужда от точка, за да си гарантира титлата, но незнайно как отстъпи на Поханг Стийлърс и то като домакин, губейки с разгромното 4:1. Джонбук спечели своя сблъсък от последния кръг и така се изравни по точки с прекия си съперник за трофея като в крайна сметка остана пред него благодарение на по-добрата си голова разлика. Така след цялата тази драма последноспоменатият тим просто се наслади на това да спечели 7-та си титла в страната като защити тази си от 2008-а.

Улсан ще потегли с много сериозни намерения за спечелване на отличието през задаващия се сезон. Тимът разполага с голяма селекция и ще е на висота още в първия кръг. Коефициентите за негов триумф срещу тима на Сангджу, който е изцяло изграден от местни футболисти, са много добри и просто си заслужават. Улсан ще демонстрира превъзходство и ще се наслади на победата като нищо и на разгромна такава, за каквато коефициентите са направо огромни. Йонсен ще е на ниво и ще се озове сред голмайсторите за носителите на сребърните медали.