Обосновани прогнози от немската Бундеслига

Унион Берлин – Байерн Мюнхен
Германия – Бундеслига
Дата: Неделя, 17 Май 2020
Час: 19:00
Стадион: Ан дер Алтен Фьорстерай

Прогноза
1 (+2.5АХ) @ 1.55 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна 

Топ коефициенти за футбол

Унион Берлин отново е в елита и разгръща добър футбол, озовавайки се твърдо в средата на подреждането. 11-то място е много добро постижение за този новак, който определено има много богата история. Имайки силата да използва излизанията на собствения „Ан дер Алтен Форщерай“ в Берлин в пълната им цялост, Унион си спечели много точки, като с тези 30 дотук, вече има възможността да погледне и към следващия сезон на най-високо равнище.

Неособено приятно за тима беше това, че в последно време имаше няколко съперници, които чувствително го превъзходаха по класа като Волфсбург и Байер Леверкузен, а той се отпусна и си позволи да влезе в надиграване с тях, от което просто не се виждаше как ще излезе печеливш. И така спечели само точка – от Волфсбург след 2:2, а срещу „аспирините“ загуби с 3:2. Немислимо е Фишер да не промени нещата и да излезе със същата нагласа и срещу Байерн Мюнхен, тъй като в този случай пораженията ще са много по-сериозни.

Най-накрая Унион ще се придържа към футбола от откриващите кръгове, ще стои много компактно благодарение на триото си Фридрих, Шлотербек, Суботич в дефанзивен план и в никакъв случай няма да бъде разгромен, дори и от „баварците“. Всеизвестно е каква е класата на всеки един от футболистите, подвизаващи се в редиците на носителя на титлата. Липсата на достатъчно добър ритъм със сигурност ще повлияе и то много повече на него, отколкото на всички останали в първенството. Унион Берлин ще е съвсем близо до това да хвърли голямата изненада на кръга, а този хендикап от +2.5АХ е топ-прогнозата за деня.