РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Венло – Аякс Прогноза

Гледайте двубоя Венло - Аякс на живо в efbet!

Венло – Аякс: Венло стигна до промоцията и вече насочва вниманието си към спасението през сезон 2018/19. По отношение на трансферна стойност този тим е в дъното на класацията за най-скъпи футболисти и въпреки това ще има какво да покаже на най-високото ниво.

Гледай двубоя Венло – Аякс на живо в efbet, чрез услугата Пряко Предаване.

За негово най-голямо съжаление програмата беше изготвена така, че още в първия кръг да има сблъсък с възможно най-тежкия съперник – Аякс. Освен това треньорът Морис Щайн осъществи редица трансфери, които малко или много ще се отразят върху изявите на тима му, който няма да е така сработен, както беше в края на миналия сезон.

Цели 13 бяха новопривлечените, като най-впечатляващият трансфер беше този на вратаря Ларс Унерщал, дошъл от ПСВ Айндховен. Точно той ще стартира срещу Аякс и това, че доскоро беше част от редиците на вечния враг ще е много сериозен стиимул за него да се представи на висота в спора с тима от Амстердам още в първия кръг.

Подобно е положението и за Деймиън Ван Брюген, който също е с много добри шансове да попадне в стартовата единайсеторка (и е продукт на школата на ПСВ). Дори голямата звезда в селекцията – нападателят Джей-Рот Грот от Лийдс е много млад и въпреки това вероятно ще стартира още срещу Аякс.

Липсата на достатъчно игрова практика и достатъчно добра сработеност ще провали иначе този перспективен тим на Венло. Добре обиграната селекция на гостите, която само преди няколко дни размаза Стандарт Лиеж в реванша от Шампионска лига, за да стигне до решителния квалификационен кръг, ще продължи похода си и ще се позабавлява и срещу един от новаците.

Аякс ще е основният претендент за титлата и през новия сезон и като нищо ще я грабне, тъй като има на практика отличен и в същото време безкрайно добре сработен състав. Негативите за Тен Хаг произтичат от контузиите на: Фелтман и Хасан, като под въпросителна все още стои участието в срещата на: Зинкгравен, Ел Азузи, Черни и Долберг. Новото младо попълнение – Хасан Банде също попада в тази група. Той е едва на 19 години и въпреки това за привличането му бяха платени зашеметяващите почти 10 милиона евро.

Голямата звезда в този състав си остава Давид Нереш, който действа в дуо с Клаас Ян-Хунтелаар в предни позиции. Точно тези футболисти ще стоят в основата на успеха на тима и откриването на сезона с победа срещу Венло.

ПРОГНОЗА: Първо полувреме Аякс