РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Ман Сити - КПРВ самия край на Висшата Лига един срещу друг излизат тимовете на Манчестър Сити и КПР.

Тази среща е последна от настоящия сезон, но в същото време е много важна и за двата тима. Манчестър Сити при победа ще успеят да се изкачат на „трона“, след като от цели 44 години насам нямат подобно постижение. КПР пък гонят задължителна победа, за да спечелят първата си титла от 1968г. Гостите от КПР пък са точно над опасната зона и ако Болтън спечелят мача си, а те не, то ще се озоват в следващия сезон в долния ешалон на първенството.

Манчестър Сити най-накрая почти оправдаха вложенията в тях и с добра игра могат да измъкнат из под носа титлата на Манчестър Юнайтед. Отбора на Роберто Манчини е с равен брой точки с „червените дяволи“, така че всичко ще се решава в този последен мач. „Гражданите“ надиграха Манчестър Юнайтед преди две седмици с 1-0 и така оставиха отворена интригата. Срещу КПР на Сити им трябва минимална победа, а футболистите на сър Алекс Фергюсън трябва доста да се изпотят, защото изостават с по-лоша голова разлика и ако искат да ги изпреварят трябва от своя страна да бият коравия Съндърланд с над шест гола, което не виждам как ще се случи.

КПР от друга страна трябва само да се молят, Болтън да не успее да надиграе Стоук сити. Трудно биха се опряли на Ман Сити в този момент, така че за тях всичко е в ръцете на съдбата.

В този мач не виждам друг резултат освен победа за Манчестър Сити. Ако се издънят сега ще платят доста солена цена, а и ще провалят всичко, което постигнаха досега. Надиграха всички големи отбори, но във футбола можеш да се спънеш точно там, където най-малко си очаквал! Все пак вероятността да завършат наравно или да загубят е изключително малка и аз смело ще заложа за победа на домакините!

Прогноза Ман Сити – КПР

Първо полувреме Ман Сити при 1,45 коефициент в Efbet

Наличен ще бъде коментар на живо в Efbet. Начало: 13 май, 17:00 ч.